Snapchat

Multi-Snap 6 x 10 seconden video opnemen op Snapchat

Hoppa, weer een grote update voor de messengerapplicatie Snapchat. Deze keer heeft Snap gewerkt aan de video-snaps en de kleuren binnen een foto. Met de update zul je de nieuwe functies waaronder Multi-Snap ontvangen. 

Snapchat Multi-Snap Video

Hoe vaak is het jou al niet overkomen dat je een video opneemt met Snapchat en dat juist dat ene leuke moment er niet niet opstaat. Dat was de ontwikkelaars ook opgevallen en daar hebben ze nu wat aan gedaan.
Wanneer je de update ontvangen hebt zal het mogelijk zijn 6 x 10 seconden video achter elkaar op te nemen.

Hoe werkt de nieuwe Multi-Snap functie?

De werking van de nieuwe functie is heel eenvoudig. Je begint net als altijd met opnemen door de virtuele button ingedrukt te houden op het beeldscherm. Wanneer je meerdere video’s wil opnemen blijf je deze knop gewoon vasthouden.

De applicatie zal blijven opnemen en onderin het beeld de (maximaal) 6 video’s uit je serie weergeven. Alle aparte video’s kun je daarna ook nog bewerken met de beschikbare tools.

SnapchatMultiSnap from SocialTimes on Vimeo.

De video’s zullen altijd in chronologische volgorde worden afgespeeld, en je kunt er ook video’s tussenuit halen door ze naar de vuilnisbak te slepen.

Extra kleurentool in Snapchat

Met de nieuwe tool Tintbrush kun je als Snapchatter kleuren veranderen aan je compositie. Wanneer je bijvoorbeeld een boom fotografeert kun je de bladeren rose maken in plaats van geel.

SnapchatTintBrushMenu
Het menu waar TintBrush staat
SnapchatTintBrushAfter
Hier is met de tool de kleur van het ijsje veranderd

Beschikbaarheid

De update rolt uit naar iOS en Android. Zoals altijd gebeurd dat in fases dus het kan even duren voordat jij aan de slag kan met deze nieuwe functies.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.