Christine le Duc en Snetch

Christine le Duc verkoopt lingerie items uit fashionshow via streamingplatform Snetch

Christine le Duc is Nederlands oudste erotiekmerk en het organiseerde op 26 mei een fashionshow. de producten die getoond werden zijn straks te koop via streamingplatform Snetch.

Het erotiekmerk is daarmee de eerste binnen de branche die daar middels een modeshow gebruik van maakt. Vier weken lang wordt op een vaste dag een deel van de modeshow op het platform gedeeld. Tijdens het kijken van de video’s op het platform, kunnen klanten direct hun favoriete items kopen.

In Hotel Arena (Amsterdam) organiseerde Christine le Duc een evenement waarbij bezoekers (influencers en journalisten) de nieuwe producten op o.a lingeriegebied van Christine le Duc te zien kregen.

Kim Feenstra was een van de bekende modellen die de nieuwste collectie toonde aan het grote publiek. Naast haar liep onder andere ook tv-persoonlijkheid Maria Tailor mee in de show. De fashionshow werd opgenomen en is achteraf in delen online te bekijken zijn door middel van het innovatieve streaming platform Snetch. Middels dit platform kunnen kijkers de items op de catwalk tijdens het kijken van de video’s direct online kopen. Christine le Duc is het eerste lingeriemerk dat van deze technologie gebruikmaakt en een van de early adopters van het platform.

Hoe werkt het?

De fashion show van Christine le Duc wordt in vier delen op Snetch geplaatst. Zo kunnen niet alleen de aanwezige influencers en journalisten de show bekijken, maar zijn de beelden achteraf toegankelijk voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Bovendien kunnen consumenten zelf bepalen op welk moment ze de show bekijken, met het gevoel dat ze op de eerste rij van de show zitten.

logo van Snetch

Bij het zien van de video’s op Snetch, kunnen consumenten op de getoonde look klikken en krijgen ze de losse items van de desbetreffende outfit te zien. Zie je een gave top die een model op de catwalk draagt? Klik op het item in Snetch en je wordt direct doorgelinkt naar de productpagina op de website van Christine le Duc. Hier kan het aankoopproces verder afgerond worden.

Naast de lingerie van Christine le Duc, dragen de modelen ook schoenen van Steve Madden en zonnebrillen van zonnebrillen.com. Ook deze items kunnen via Snetch direct worden aangekocht.

Verder kunnen consumenten via Snetch ook producten op hun wishlist zetten zodat ze deze later kunnen aanschaffen en kunnen ze de outfits beoordelen met 1 t/m 5 sterren.

Snetch koppelt de webshop van Christine le Duc aan de video’s van de show, om het voor de consument makkelijk te maken de gewilde producten aan te schaffen.

Similar Posts