Sonos

Sonos Move is een draagbare speaker voor in huis

Sonos is al heel lang een van de topmerken wanneer het gaat om audio in huis. Binnenkort brengt het merk met de Sonos Move weer een aanvulling op de productlijn op de markt.

Sonos Move

Hij is nog niet officieel naar buiten gebracht maar de geruchten vertellen ons al de naam van een nieuwe Sonos Speaker, Move. Deze naam verklapt ook gelijk wat voor soort speaker het zal worden.

Tot nu toe was je met Sonos niet erg flexibel wanneer het om verplaatsen ging. De speakers hebben geen accu en hebben dus allemaal continu voeding nodig van het stroomnet. Dat zou dus kunnen gaan veranderen met de Sonos Move.

Bluetooth en WiFi

Deze nieuwe speaker zal makkelijk verplaatsbaar worden door het hele huis en bijvoorbeeld de tuin. Muziek luisteren die je via een Bluetoothverbindfing met je smartphone maar er zit ook een WiFi-verbinding op het apparaat zodat je hem ook nog met de rest van je Sonos speakers kunt verbinden.

Sonos Move gelekte afbeelding

Aan de gelekte afbeeldingen te zien zal het geen speaker worden die je mee neemt op vakantie, naar het strand of op de fiets.

Lees ook: Sonos krijgt beschikking over Google Assistent

Er zal een dock worden meegeleverd waarmee je de speaker kunt opladen in huis. Tevens zijn er zes microfoons aanwezig op de speaker waarmee je kunt communiceren met bijvoorbeeld Google Assistent.

Sonos Move kopen

Zoals we reeds schreven is het apparaat nog niet officieel aangekondigd door het bedrijf. Het vermoeden bestaat dat dat tijdens de IFA in Berlijn zal gebeuren.

Bron: Androidworld

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.