Sony WH-XB900N, nieuwe draadloze noise cancelling headphone

Naast smartphones en televisies is Sony ook erg goed in hoofdtelefoons. Vandaag brengt het de nieuwe Sony WH-XB900N uit.

Sony WH-XB900N

De Sony WH-1000XM3 is een over-ear headphone met intuïtieve touch-bediening en design. Dit nieuwe model maakt het mogelijk om ongewenste geluiden te filteren. Dat kan zijn in een vliegtuig of op een bushalte en ook in de trein. De Noise Cancelling zorgt ervoor dat de vervelende achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en andere omgevingsgeluiden niet meer hoorbaar zijn.

Deze hoofdtelefoon van Sony is tevens voorzien van EXTRA BASS technologie. Dit wil zeggen dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van het geluid. Deze functie maakt diepe bastonen en is vooral fijn voor het luisteren van Dance.

 touchpanel

De hoofdtelefoon beschikt ook over de Quick Attention modus. Door de rechteroorschelp met de handpalm aan te raken wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en worden de microfoons geactiveerd. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten.

Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De WH-XB900N is ook te gebruiken met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Snel laden

Deze hoofdtelefoon kan tot 30 uur draadloos gebruikt worden. Ook is er een Quick Charging-functie om na 10 minuten laden weer een uur van de muziek te kunnen genieten.

De Sony WH-XB900N kopen

Dit nieuwe model is verkrijgbaar in stijlvol blauw en zwart en komt met een USB-oplaadkabel en audiokabel. De WH-XB900N is vanaf juli in de Benelux beschikbaar voor €250.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.