Muziek

Soundcloud dichtbij redding door onbekende investeerders

Redding Soundcloud

Het bij DJ’s en rappers nog immer populaire Soundcloud is in moeilijkheden. Onlangs werd er een flink aantal werknemers ontslagen. Deze ontslagen brachten weer heel veel negativiteit omtrent het management naar buiten. En daarnaast zou Soundcloud nog maar voor een paar maanden geld hebben.

Redding voor Soundcloud?

Het zou zomaar kunnen dat er binnenkort enige verlichting komt in de situatie bij de muziekdienst. Er zijn twee onbekende equity firms die een reddingsboei hebben uitgeworpen.

Maar deze redding heeft wel consequenties. In ruil voor het benodigde geld zal Soundcloud een groot deel van zijn aandelen moeten afstaan. En aandeelhouders hebben zeggenschap en dat zou er dan weer tot kunnen leiden dat er veel gaat veranderen.

Zal het helpen?

Het is een beetje vooruitlopen op wat er gaat gebeuren, maar het staat vast dat er veel gaat veranderen. De manier waarop Soundcloud opereert is waarschijnlijk iets te idealistisch voor deze wereld. De gebruiker krijgt heel veel voor niets.

Dat zal gaan veranderen, de gebruiker zal moeten gaan betalen want het geld moet immers ergens vandaan komen. De vraag is dan, wat zal deze gebruiker doen?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is made with love and some madness by the people of Nozie

You can take anything from this site, because we problably took it from you ...

Contact Formulier

Copyright © 2017 The People of Nozie powered by Wordpress..

To Top