Spotify

‘Spotify kondigt binnenkort grote veranderingen aan de app aan’

Spotify heeft een aantal journalisten uitgenodigd voor een event. Omdat de 24e april steeds dichterbij komt sijpelt er steeds meer informatie naar buiten.

App

Volgens The Verge zullen we over iets meer dan een week van Spotify te horen krijgen dat er grote veranderingen in de app gaan plaatsvinden. Dit haalt men uit de uitnodiging en het feit dat de grote bazen van R&D en Product Development zullen spreken. Spotify zou al een tijd werken aan de bediening van de app via de stem. Enkele iOS-gebruikers hebben al toegang tot een vroege test-versie van deze assistent. In dit artikel heeft men het getest en het lijkt erop dat het alleen te gebruiken is om Spotify nummers of afspeelijsten te laten spelen. De assistent kan geen informatie geven over een artiest of een muziekstroming.

Er gaan al wat langer geruchten rond over dit event van Spotify. Zo vermoed men dat we naast de veranderingen in de app ook nog een hardware-product zullen zien van de streamingdienst. Dit zou een slimme speaker zijn die je in de auto kunt plaatsen en met de stem en hardware-knoppen kunt bedienen. Deze speaker zou gratis zijn in combinatie met een jaarabonnement van iets meer dan €12,- per maand. spotify-car-player-leakBovenstaande afbeelding lekte al in januari op Reddit toen was het commentaar van Spotify dat ze een stuk software aan het testen waren. Dus of het bovenstaande echt een product zal zij of dat het een fake-product is weten we over een tijdje pas.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.