The Imitation Game

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 10

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekeeennnnnnnnnnnndddd.

Netflix

Secret City (S02)

Het protest van een student leidt tot een regeringsschandaal dat persoonlijke en professionele consequenties heeft voor een van de taaiste journalisten van Australië.

→ Trailer Secret City bekijken

Formula 1: Drive to Survive

Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.

→ Trailer Formula 1: Drive to Survive bekijken

Walk. Ride. Rodeo.

Een succesvolle rodeorijdster raakt verlamd na een ongeluk. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

→ Trailer Walk. Ride. Rodeo. bekijken

Film Walk. Ride. Rodeo.

Film1

Cobain

Cobain loopt weg uit zijn nieuwe pleeggezin omdat hij zich zorgen maakt over zijn moeder Mia, die hoogzwanger is en een zwervend bestaan leidt. Als Cobain eist dat Mia hulp zoekt voor haarzelf en de baby, krijgen de twee knallende ruzie. Cobain vindt onderdak bij Wickmayer, Mia’s ex die een paar vrouwen voor zich heeft ‘werken’. Als Mia weer contact zoekt met Cobain, stuurt Wickmayer haar weg. Maar Mia blijft aan Cobain trekken en Cobain ziet dat ze er steeds slechter aan toe is. Cobain realiseert zich dat er iets moet gebeuren. Hij brengt Mia naar een verlaten plek waar hij haar opsluit om af te kicken. Hoewel Mia zich eerst verzet, knapt ze langzamerhand op. Maar als Cobain en Mia eindelijk naar elkaar toe groeien, slaat het noodlot toe.

→ Trailer Cobain bekijken

Videoland

The Imitation Game

In de winter van 1952 werd Alan Turing door de autoriteiten opgepakt voor het toen strafbare feit homoseksualiteit, met een verschrikkelijke veroordeling tot gevolg. Wat echter bij niemand bekend was, was dat Turing enkele jaren daarvoor tijdens de oorlog in het diepste geheim leiding gaf aan een groep van knappe koppen. Hun opdracht was het kraken van de Enigma-code die de Duitsers voor al hun communicatie gebruikten. De machine die Turing uitvond was niet alleen essentieel voor de beëindiging van de oorlog, ook was dit het prototype voor onze hedendaagse computer.

→ Trailer The Imitation Game bekijken

Film The Imitation Game

Ziggo

Springvloed

Zweedse misdaadserie waarin een studente aan de politie-academie een onopgeloste moordzaak van vijfentwintig jaar geleden onderzoekt Als oefening voor het nieuwe schooljaar krijgt rechercheur in opleiding Olivia Rönning de opdracht een oude onopgeloste moordzaak te bestuderen: een onbekende vrouw werd op macabere wijze verdronken aan een strand. Als Olivia erachter komt dat haar overleden vader aan het oorspronkelijke onderzoek werkte, raakt ze volledig in de ban van deze zaak. Olivia zoekt contact met Tom Stilton, de hoofdonderzoeker van vijfentwintig jaar geleden, die inmiddels een zwervend bestaan leidt in Stockholm. Stilton heeft het echter druk met het onderzoeken van een reeks brute mishandelingen van zijn dakloze lotgenoten.

→ Trailer Springvloed bekijken

Pathé Thuis

De Wilde Stad

De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda. Een verkenningstocht naar de diepe, vaak humoristische band tussen mens en dier.

→ Trailer De Wilde Stad bekijken

De Wilde Stad

Spotify

Still on My Mind – Dido

→ Still on My Mind – Dido beluisteren

CD Still on My Mind - Dido

You’re Stronger Than You Know – James Morrison

→ You’re Stronger Than You Know – James Morrison beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.