Snapchat Spectacles 20

Snapchat deelt vanaf nu 1 miljoen dollar per dag uit

Snapchat was ooit de groeibriljant en toen het zorgenkindje. In rap tempo werden vele miljoenen verbrand. En toch is het sociale netwerk nog steeds. En geld uitgeven kunnen ze, 1 miljoen per dag.

Geld verdienen met Snapchat, zo doe je dat!

Het is oorlog tussen de platformen, wie de beste content heeft, heeft de beste creators en wie de beste creators heeft heeft het meeste publiek. Makers doen heel veel voor de lol en voor de fans, maar een beetje geld kan een goede motivatie zijn om meer content te maken en op het platform te blijven.

Snapchat heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe functie hebben geïntroduceerd. De naam van deze functie is Spotlight en het bijzondere creaties op het platform op een prominente plek.

Spotlight biedt de makers van een mooi filmpje twee dingen die belangrijk zijn. Ten eerste zal het gedeeld worden buiten het eigen publiek om en is het zichtbaar voor de vele miljoenen gebruikers. Ten tweede zal de maker meedelen in de meer dan 1 miljoen dollar die Snapchat elke dag ter beschikking stelt.

De verdiensten worden op basis van views verdeeld en het is niet mogelijk om op de video’s te reageren. Men kan de video aanbieden aan Snapchat en een moderatie team zal uitkiezen welke er in de sectie van Spotlight komt te staan.

Hoe voeg je een Snap aan Spotlight toe?

Wanneer jij denkt dat jouw creatie gedeeld moet worden met de rest van de wereld en je ook nog eens wat geled wil verdienen dan doe je het volgende.

  1. Maak een Snap ?
  2. Selecteer ‘Spotlight’ bovenaan het ‘verzenden’ scherm ☑️
  3. Klik op de button om te verzenden

Meer informatie over het plaatsen of verwijderen van Snaps uit Spotlight kun je hier vinden

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.