Star Trek Discovery krijgt een tweede seizoen

CBS heeft bekend gemaakt dat de serie Star Trek Discovery een tweede seizoen krijgt. Het eerste seizoen heeft veel goed gebracht voor CBS dus men ziet geen reden om er niet een tweede seizoen aan vast te knopen.

Star Trek Discovery Se2

In de Verenigde Staten heeft CBS bekend gemaakt dat ze opdracht hebben gegeven voor een tweede seizoen van Star Trek Discovery. Deze nieuwe serie heeft ervoor gezorgd dat de meer nieuwe leden kwamen van de eigen All Access streaming service. De aanwas van nieuwe klanten was nog nooit zo groot en dat heeft CBS, volgens eigen zeggen,  te danken aan deze serie. na 6 afleveringen heeft CBS dus al besloten om een tweede seizoen te bestellen.

Star Trek Discovery speelt zich af wat betreft tijdslijn tussen Star Trek Enterprise en de Original series in. Discovery zal daarbij de Original Series wat betreft tijd langzaam gaan inhalen. Er spelen ook personages mee uit de Original Series. Een van de hoofdpersonen in deze serie is Michael Burnham, deze vrouw heeft de positie van eerste officier aan boord van de USS Shenzou. Burnham komt in veel conflicten terecht met onder andere de Klingons. Conflicten die ze volgens haar kapitein ook maar zelf moet oplossen.

Star Trek Discovery

Review

Onze editor Senol heeft na enkele afleveringen de serie van een review voorzien Hij was niet echt te spreken over de uitvoering van Star Trek Discovery. De problemen lagen vooral in de continuiteit van de verhaallijnen. Zo is er technologie beschikbaar aan boord van de USS Shenzou die nog niet beschikbaar was in de Original Series, terwijl deze qua tijdsbeeld later speelt. Ook het uiterlijk van de Klingons stoort hem mateloos, totaal niet in lijn met de andere series.

Buiten de Verenigde Staten heeft Netflix de streamingrechten voor deze serie. Elke week verschijnt er tegelijk met de nieuwe aflevering bij CBS ook een nieuwe aflevering op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.