Overleden

Het was een slechte week voor de showbizz

Sterren zijn net mensen, ze hebben nu eenmaal niet het eeuwige leven. De afgelopen week vertrokken twee muzikanten en een acteur naar het hiernamaals.

Mark Hollis – Talk Talk

In de jaren 80 maakte Talk Talk naam met hun muziek. De slepende muziek en de poëtische teksten van de band maakten indruk. Nummers als ‘It’s my life’, ‘Such a Shame’ en ‘Life’s what you make it’ werden allemaal hits.

Dit was niet in de laatste plaats door het nasale zanggeluid van frontman Mark Hollis. Een muzikant die net als als andere legendarische namen helemaal niet in de belangstelling wilde staan. Na het uiteenvallen van de band verdween Hollis in de anonimiteit waar hij zo nu en dan eens uit kwam. Mark Hollis overleed op 25 februari op 64-jarige leeftijd

Mark Hollis. Bron

Keith Flint – The Prodigy

Op vier maart overleed Keith Flint. Hij was de zanger van The Prodigy bekend van de hits ‘Firestarter’ en ‘Smack my bitch up’. Net als de band was Flint controversieel. Zijn verschijning op het toneel was energiek en duivels en sloot perfect aan bij de muziek van de band. Volgens de toetsenist van de bans heeft Keith Flint zelfmoord gepleegd en werd hij 52 jaar.

Door ParaDoxus – Eigen werk, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6309183

Luke Perry – Beverly Hills 90210

In 1990 starte er een serie over een groep rijkeluisjongeren in Beverly Hills. Het was direct een succes en de acteurs werden wereldsterren. Luke Perry was aanvankelijk geen vast onderdeel van de cast maar had een gastrol. Hij viel direct in de smaak bij het publiek en mocht blijven. De laatste tijd speelde Perry in de Netflix serie Riverdale. Hij werd getroffen door een zware beroerte en overleed op vier maart.

Mandatory Credit: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP/REX/Shutterstock (9786975c) Luke Perry, a cast member in the CW series “Riverdale,” poses for a portrait during the 2018 Television Critics Association Summer Press Tour, in Beverly Hills, Calif 2018 Summer TCA – ‘Riverdale’ Portrait Session, Beverly Hills, USA – 06 Aug 2018

Photo by Sean Kowal on Unsplash

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.