Ook Steven Seagal in houdgreep door cryptovalute

Er zijn al meerdere beroemdheden gezwicht voor cryoptovaluta (denk aan Floyd Money Mayweather), is ook Steven Seagal nu in de houdgreep van Cryptovaluta gevallen. Namelijk de Bitcoiin2Gen.

Het zijn zeer interessante tijden in cryptoland momenteel. En net op het moment dat je denkt alles wel te hebben gezien door de enorme stijging en daling, slaat er ineens niemand anders toe dan Steven Seagal. De beroemde acteur uit de jaren 90, bekend voor zijn werk als Nico (Above the Law) of Hard to Kill, is namelijk ambassadeur voor Bitcoiin2Gen.

Helaas heeft Steven de afgelopen jaar geen enkele hitfilm meer gehad en gaan alle producties meteen door naar DVD, maar je vraagt je toch af waarom dit nieuws naar voren komt.

Bron: Vanity Fair

Steven is boedist en zen-meester. Hij leeft volgens het principe dat het ontwikkelen van je fysieke zelf essentieel is om je spirituele te beschermen. Ook gelooft hij dat hetgeen ie doet in zijn leven bijdraagt aan het ontwaken van de mensen waar hij mee in aanraking komt, en zij daardoor “wakker” worden. Deze principes zijn ook precies de doelen van Bitcoiin2Gen: het empoweren van de community door ze een decentraal peer to peer betalingssysteem te geven met een eigen wallet, mining ecosysteem en een blockchain platform zonder een derde partij.

Maar let op! (gevatter.. help)

Ondanks het feit dat Steven volledig achter het project staat met zijn 1.93m gaan er toch een aantal alarmbellen af. De naam, Bitcoiin2Gen, is een regelrechte verwijzing of rip off van Bitcoin uiteraard. Ook het feit dat de techniek gebaseerd is op het Ethereum Blockchain is een seintje.

Wat volledig opvalt is het ontbreken van de namen uit het devteam van dit project. Er worden geen namen genoemd op de website of in de whitepaper. Dit laatste staat overigens vol van gehypte woorden die vooral geassocieerd zijn met cryptovaluta en blockchain technologie.

Je zou jezelf haast gaan afvragen of Steven het geld nodig heeft of dat ie een vergoeding heeft gekregen voor zijn amassadeurstweet. Het zou geweldig zijn als we Steven weer in een actie film in de bioscoop zouden zien waarin ie gerechtigheid zoekt voor de mensen van een oplichting in cryptovaluta.

Bitcoiin2Gen heeft zelf al een statement uitgebracht dat ze geen oplichtingspraktijk zijn of piramidespel.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.