Storytel logo

Storytel heeft nu ook familieabonnementen

Storytel is de Netflix of Spotify voor voorleesboeken. Deze in populariteit groeiende dienst heeft nu ook abonnementen voor de familie.

Storytel voor de familie

Storytel is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Net als Spotify introduceert het bedrijf nu ook een abonnementsvorm voor gezinnen. Met Storytel Family kan het hele gezin tegelijkertijd en binnen hetzelfde voordelige abonnement gebruik maken van de luisterboeken en de e-books.

Het aantal luisteraars groeit snel en daarbij zijn de jonge luisteraars ook belangrijk. Het aanbod aan kinderboeken in de app is aanzienlijk vergroot en Storytel ontwikkelde Kids Mode. Met dit filter kunnen kinderen hun favoriete luisterboeken veilig ontdekken, zonder daarbij verhalen tegen te komen die niet voor hen geschikt zijn.  

Lezen en luisteren met de hele familie
Lezen en luisteren met de hele familie

Met de introductie van Storytel Family wordt het luisteren voor kinderen niet alleen veiliger, ook slimmer en betaalbaarder. Ieder gezinslid heeft zijn eigen boekenplank met daarop de boeken die hij of zij leest. Ook krijgt iedere luisteraar zijn of haar eigen, gepersonaliseerde tips.

Kost dat dan?

Met Storytel Family kunnen vier gezinsleden tegelijk genieten van de mooiste verhalen (€14,99 per maand). Grotere families gaan voor Family + waarbij tot wel zes personen op het zelfde moment kunnen luisteren naar Storytel (€19,99 per maand).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.