Fiets

Swapfiets heeft nu 100.000 klanten

Een fiets is een vanzelfsprekend vervoersmiddel in Nederland. We vertrouwen dagelijks op dat ding maar hij gaat ook vaak stuk. Dat is vervelend, tijdrovend en kostbaar. Swapfiets heeft daar de oplossing voor.

Lease fiets

Swapfiets is nu het grootste fietsabonnement ter wereld. In Antwerpen werd klant 100.000 voorzien van een gouden fiets. Het bedrijf bestaat sinds 2014 en groeit elk jaar ontzettend hard. In 2017 waren er nog 20.000 fietsabonnementen, nu zijn dat er dus 100.000. Het bedrijf is actief in
Nederland, Duitsland, België en Denemarken. Met de 100.000 klanten is het bedrijf groter dan de OV-fietsen van de NS.

Wanneer je een abonnement hebt bij Swapfiets krijg je een fiets en hoef je je geen zorgen te maken om het onderhoud. Wanneer je een abonnement afsluit bij het bedrijf is het onderhoud en de reparaties inclusief.

Swapfiets fiets

De fietsen van de abonnementendienst zijn zeer herkenbaar. Niet in de laatste plaats door de blauwe voorband maar ook omdat Swapfiets een eigen fiets heeft ontwikkeld. Volgens eigen zeggen onderscheid het bedrijf zich van de rest van de markt met de moderne concepten. Men denkt nu aan de ontwikkeling van nieuwe fietsen en een abonnement voor bedrijven.

logo swapfiets


Photo by Josh Nuttall on Unsplash

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads