TCL NXTPAPER

TCL presenteert NXTPAPER 3.0 en nieuwe smartphones

TCL is een gigantisch bedrijf dat heel erg veel investeert en ontwikkeld op het gebied van beeldschermen. Dat zie je terug in de TV’s en de smartphones met de NXTPAPER 3.0 tech.

Wat is NXTPAPER

TCL heeft een scherm ontwikkeld met het uiterlijk van papier. Dat wil niet zeggen dat de kreukels er in zitten maar wel de ‘matte’ uitstraling. Een scherm met de NXTPAPER technologie zier er dan ook uit alsof je naar een papieren cover kijkt. Er is bijna geen reflectie en het is een stuk rustiger voor de ogen.

Het bedrijf heeft tijdens de CES (beurs) weer een nieuwe update van deze technologie gepresenteerd. TCL ontwikkeld deze NXTPAPER vooral voor de ogen van de gebruikers. Ze presenteren minder schadelijk licht en gaan gebruikers er aan herinneren dat ze even pauze moeten nemen.

Ik heb deze schermen als eens in het echt kunnen bewonderen. Tegen mijn verwachting in kan ik er prima mee werken. Er was nog wel wat werk op het gebied van kleuren maar TCL beloofd dat in versie 3.0 grote verbeteringen zijn op dat gebied.

Nieuwe smartphones van TCL

Naast de update aan NXTPAPER komt TCL ook met een nieuwe serie smartphones die voorlopig alleen in de VS verschijnen. Het gaat om de TCL 50 XL NXTPAPER 5G, TCL 50 XE NXTPAPER 5G, TCL 50 XL 5G, TCL 50 XE 5G, and TCL 50 LE.

In deze lijn zitten twee toestellen met de eerder genoemde schermtechnologie. De smartphones vallen verder op door de grote accu’s van tussen de 4000 en 5000 mAh. Waar de markt blijft vragen on kleinere smartphones blijven de schermen in deze serie groot, tussen de 6,6 en 6,8 inch groot.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.