Tesla Tequila

Tesla Tequila voor als je de auto niet kan betalen

Elon Musk is een van de helden van deze tijd, althans voor heel veel van onze lezers. Naast zijn grote bedrijven zoals Tesla en Space X verzint hij regelmatig leuke dingen.

Tesla Tequila

In de online winkel van Tesla kun je niet alleen een auto en bijbehoren kopen maar ook andere accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een coole cap kopen om heel subtiel aan je omgeving te kunnen laten zien dat je smaak hebt.

Met smaak heeft de laatste toevoeging in de winkel van Tesla alles te maken. Onlangs verscheen namelijk de Tesla Tequila online. Volgens de beschrijving een exclusieve tequilla die gerijpt is in FRanse eiken tonnen. En dat hij een smaak heeft van droog fruit met een licjte vanille ‘neus’ en een uitgebalanceerde nootmuskaat/peper afdronk.

Dat dit geen tequlla is die je in de kroeg aan het atten bent met een citroentje kun je wel zien aan de prijs. Voor een fles Tesla Tequila betaal je 250 dollar. Daarvoor krijg je wel een hele mooie fles met daarin een uiterst zeldzaam stukje vocht. Zeldzaam want binnen no-time was de voorraad uitverkocht.

Vlammenwerper

Het is niet de eerste keer dat Musk een dergelijke stunt uithaalde. Vorig jaar verkocht hij een gelimiteerd aan vlammenwerpers om geld op te halen voor een van zijn bedrijven. Ook die waren binnen een hele korte tijd uitverkocht. Lekker bezig Elon.

Bron: Producthunt

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.