AIRY TWS 2: draadloze oortjes , 5 kleuren en ANC

Teufel is een van mijn favoriete merken. Goed verhaal, beetje eigenwijs en mooie producten. De Teufel AIRY TWS 2 is het nieuwste product van dit merk.

Teufel Airy TWS 2

De Airy TWS 2 zijn draadloze (TWS staat voor True Wireless) in-ears waarbij Teufel een goede weerhave van midden-en hoge tonen beloofd en een volle bass.

Het getal 2 zegt dat dit een opvolger is en men heeft een aantal zaken aangepast cq verbeterd. De driver is groter geworden, er zitten zes microfoons in in plaats van vier waardoor je beter kan bellen. Een van de grootste aanpassingen is wel het toevoegen van de transparantie modus. Hiermee blijf je het geluid van buiten meekrijgen. Als laatste is hij ook nog eens waterdicht.

Teufel Airy TWS 2

Bluetooth 5.2 gaat er voor zorgen dat er weinig vertraging en verlies is van het signaal bij de overdracht. Dat zorgt ervoor dat wanneer je een video kijkt er geen vertraging is en de beweging op het scherm niet corresponderen met het geluid.

ANC

De Airy TWS 2 kun je heel snel pairen door Google Fast Pair. De Active Noise Cancelling met de traparate modus zorgen voor een geisoleerde luister sessie. Die sessie kan tot 9 uur duren en in combinatie met de oplaadcase kom je op 42 uur.

Teufel Airy TWS 2
De kleuren van de Airy TWS 2

Teufel Airy TWS 2

Denk je bij jezelf ‘Die moet ik hebben!’ dan kun je terecht op teufelaudio.nl . Daar mag je € 99,99 betalen voor deze leuke en kleurrijke headset. Je kunt kiezen uit Pure White, Night Black, Ruby Red, Sage Green en Space Blue.


 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.