Teufel Real Blue Pro

Teufel Real Blue Pro: 40 uur accuduur en meer

Als je een echte audiofanaat bent, wil je geen concessies doen als het op geluid aankomt. Daarom introduceert Teufel de REAL BLUE PRO, hun meest geavanceerde koptelefoon ooit. Met indrukwekkend krachtig geluid, een batterijduur van meer dan 40 uur en aanpasbare niveaus van ruisonderdrukking en een transparantiemodus, biedt deze koptelefoon de ultieme luisterervaring. Laten we eens dieper ingaan op de technologieën en functies die de REAL BLUE PRO zo speciaal maken.

Dit zijn de hoogtepunten

 • Hoogwaardige gesloten, over-ear bluetooth HD-koptelefoon.
 • Digitale hybride active noise cancelling (ANC) met drie niveaus van ruisonderdrukking.
 • Transparantiemodus voor het bewust waarnemen van omgevingsgeluiden.
 • 44 mm lineaire HD-drivers voor een gebalanceerde geluidsweergave met heldere hoge tonen en een diepe, aangename bas.
 • Dynamore® Headphones technologie voor een indrukwekkend stereopanorama, vergelijkbaar met een echte luidspreker.
 • Bluetooth 5.1 met aptX™ Adaptive en AAC voor high-definition muziekstreaming.
 • Batterijduur van 44 uur met ANC en 56 uur zonder ANC.
 • Intuïtieve bediening via knoppen en aanraakgevoelige oorschelpen.
 • Hoogwaardige microfoons met digitale onderdrukking van omgevingsgeluiden voor heldere gesprekskwaliteit.
 • Personalisatie met Mimi Sound voor een verbeterde geluidsbeleving bij licht gehoorverlies.
 • Aanvullende functies beschikbaar via de Teufel Headphones app.

Altijd en overal

Of je nu naar muziek luistert, films kijkt, aan het gamen bent of podcasts en audioboeken beluistert, de REAL BLUE PRO is de ideale metgezel voor elke geluidstoepassing. Met zijn 44 mm HD-drivers levert hij een gebalanceerd geluid met gedetailleerde hoge tonen en een droge bas. En dankzij de gratis Teufel Headphones app kun je het geluid precies afstemmen op jouw voorkeuren, met vooraf ingestelde instellingen voor verschillende muziekgenres en gesprekken, plus de mogelijkheid om je eigen geluidsprofiel op te slaan.

Dynamore® technologie voor een meeslepende ervaring:

Teufel’s gepatenteerde Dynamore® technologie, die voorheen alleen beschikbaar was in hun luidsprekersystemen, maakt nu ook zijn debuut in de REAL BLUE PRO-koptelefoon. Deze technologie breidt het stereopanorama op een hoorbaar indrukwekkende manier uit, waardoor het geluid lijkt alsof het afkomstig is van echte luidsprekers. Via de Teufel Headphones app kun je eenvoudig de Dynamore® instellingen aanpassen.

Optimale geluidsonderdrukking:

Met de digitale active noise cancelling (ANC) van de REAL BLUE PRO kun je genieten van een oase van rust. Met drie intensiteitsniveaus blokkeert de ANC-functie vrijwel alle omgevingsgeluiden, van storend kantoorgeluid tot het monotone gezoem van een vliegtuig. Als je echter bewust wilt blijven van je omgeving, kun je de transparantiemodus inschakelen. Deze versterkt omgevingsgeluiden, alsof je geen koptelefoon draagt, zodat je belangrijke geluiden niet mist.

Teufel Real Blue Pro

Lange luistersessies zonder zorgen:

Met een volledig opgeladen batterij, ingeschakelde geluidsonderdrukking en gemiddeld volume gaat de REAL BLUE PRO meer dan 44 uur mee. Als je de ANC-functie uitschakelt, stijgt de batterijduur zelfs tot ruim 56 uur. En dankzij de snellaadfunctie hoef je slechts vijftien minuten te wachten om zeven uur luisterplezier te hebben. De koptelefoon is ook gemakkelijk mee te nemen dankzij het compacte formaat, het vouwmechanisme en de meegeleverde transportcase.

Intuïtieve bediening en aanpasbaarheid:

Met de REAL BLUE PRO kun je kiezen tussen bediening via knoppen of via aanraakgevoelige oorschelpen. De intuïtieve bedieningselementen maken het gemakkelijk om het volume aan te passen, nummers af te spelen/pauzeren en te schakelen tussen ANC-niveaus en de transparantiemodus. De oorschelpen kunnen ook worden gebruikt voor diverse functies met tikbewegingen, zoals het afspelen en pauzeren van muziek, het beantwoorden of beëindigen van gesprekken en het regelen van de Dynamore® instellingen.

Prijs en beschikbaarheid:

Je kunt nu de Teufel REAL BLUE PRO-koptelefoon aanschaffen voor de prijs van €349,99 op www.teufelaudio.nl. De koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren Night Black en Titanium Gray en wordt geleverd met een luxe transportcase, een oplaadkabel (USB-A naar USB-C) en een 3,5 mm audiokabel met afstandsbediening.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.