REAL BLUE TWS 3, nieuwe in-ears van Teufel

Misschien dat het met het weer te maken heeft, maar er komen verrassend veel nieuwe headsets op de markt. De REAL BLUE TWS 3 is er daar een van.

Teufel REAL BLUE TWS 3

Deze nieuwe in-ears (zonder stokjes) zijn voorzien van Actibe Noise Cancelling om ongewenst omgevingsgeluid weg te filteren. Wil je toch alles om je heen meemaken dan schakel je de transparantiemodus in. Hiermee kun je bijvoorbeeld gewoon gesprekken houden zonder de oortjes uit te doen.

Je streamt met Bluetooth 5.3 en er zit geen delay in, dus wat je hoort is ook wat je ziet. De totale duur van in-ears samen met de case is maximaal 37 uur. Dan maak je geen gebruik van ANC want dat kost nu eenmaal veel stroom.

Voor het geval het eens regent in Nederland (cynisch) dan kun je gewoon doorlopen. Deze oortjes zijn voor zien van een IPX4-norm, en dan kan het tegen spatwater.

De bediening van deze in-ears gaat via het apparaat zelf. De zijkant is aanraakgevoelig en via de Teufel-app kun je actie instellen. Bellen moet ook een makkie zijn want er zitten drie microfoons per oortje. De horen niet alleen je stem maar identificeren ook de hinderlijke bijgeluiden zoals de wind.

Teufel REAL BLUE TWS 3 kopen

Ben je om dan kun je deze headset per direct kopen tenminste nadat je een kleuze hebt gemaakt uit de kleuren Night Black, Pure White, Steel Blue en Misty Green. Is dat gelukt? Dan reken je € 149,99 af aan de kassa op Teufelaudio.nl

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.