De Teufel ROCKSTER AIR 2: Ultieme Draagbare Bluetooth Speaker voor je huis- of tuinfeest

Muziek is een universele taal die mensen bijeenbrengt en plezier verspreidt. Of het nu in de tuin, oefenruimte, op het strand of in het park is, de juiste geluidservaring kan de juiste feeststemming creëren. Teufel, een toonaangevende audiospecialist, heeft een indrukwekkende draagbare bluetooth speaker ontwikkeld die alle juiste noten raakt om feesten en evenementen naar een hoger niveau te tillen: de Teufel ROCKSTER AIR 2.

Met een combinatie van imposante basgeluiden en loepzuivere weergave van hoge tonen, is de ROCKSTER AIR 2 de ideale metgezel voor levendige evenementen zoals muziekfestivals, podiumkunsten, feesten, concerten, toespraken en opvoeringen. Deze krachtige luidspreker voorziet de grootste feesten van optimaal geluid, waarbij het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke muzikale reis.

Eigenschappen in vogelvlucht

De ROCKSTER AIR 2 biedt een aantal indrukwekkende specificaties die hem onderscheiden van andere draagbare speakers op de markt:

  • Evenwichtig hifi-geluid: De speaker levert een evenwichtige geluidsweergave met een diepe kickbass en een uitstekende impulsweergave.
  • Kracht en volume: Met een volume van 103 dB (RMS, 1 m) en een piekvolume van 115 dB (1 m) heeft de ROCKSTER AIR 2 geen enkele moeite om grotere ruimtes te vullen met geluid.
  • Bluetooth 5.0 en meer: De luidspreker maakt gebruik van Bluetooth 5.0 met aptX, aptX HD en AAC voor verliesvrije draadloze geluidsoverdracht vanuit verschillende apparaten, waaronder iOS, Android, Windows en Linux.
  • Meerdere aansluitmogelijkheden: De ROCKSTER AIR 2 biedt verschillende ingangen voor bluetooth, een microfoon, een muziekinstrument en een AUX-ingang. Deze kunnen afzonderlijk worden gemixt met een eigen volumeregeling, wat de luidspreker ideaal maakt voor jamsessies en karaokesessies.
  • Lange batterijduur: Met zijn hoogwaardige lithium-ijzerfosfaatbatterij biedt de ROCKSTER AIR 2 een indrukwekkende batterijwerkduur van meer dan 5 uur bij maximaal volume en maar liefst 58 uur bij kamervolume (65 dB/1m).
  • Stevig ontwerp: De speaker is robuust gebouwd en waterdicht volgens de IPX4-norm, waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Ontwikkeld voor levensvreugde

De ROCKSTER AIR 2 is niet zomaar een luidspreker; hij is ontwikkeld om levensvreugde te verspreiden. Met zijn lange batterijduur en draagbare ontwerp kunnen feestgangers genieten van muziek en plezier maken zonder zich zorgen te maken over de stroomtoevoer. De vervangbare batterij zorgt ervoor dat het feest kan doorgaan, zelfs als de nacht zich uitstrekt tot in de vroege uurtjes.

Een krachtig en prachtig geluid

De Teufel ROCKSTER AIR 2 staat bekend om zijn indrukwekkende geluidskwaliteit. Met een nauwkeurige weergave van hoge tonen en een rijk basgeluid biedt deze speaker een meeslepende luisterervaring, zelfs bij maximaal volume. De brede afstraling zorgt ervoor dat het geluid gelijkmatig wordt verspreid, zodat alle aanwezigen kunnen genieten, ongeacht hun positie ten opzichte van de speaker.

Altijd aansluiting vinden

Met verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth, microfoon, muziekinstrument en AUX-ingang, kunnen gebruikers altijd de juiste apparaten aansluiten en mixen om de gewenste geluidservaring te creëren. Of het nu gaat om een intieme jamsessie met vrienden of een bruisend karaokefeest, de ROCKSTER AIR 2 kan het allemaal aan.

Non-stop feestplezier

Met zijn vervangbare batterij kunnen feestgangers non-stop genieten van muziek. De ROCKSTER AIR 2 kan ook dienst doen als powerbank voor smartphones en tablets, waardoor je altijd verbonden blijft, zelfs als je onderweg bent. Met de ecomodus kunnen gebruikers de levensduur van de batterij verlengen, ideaal voor situaties waarin stroombronnen schaars zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel ROCKSTER AIR 2 is nu beschikbaar voor pre-order via www.teufelaudio.nl voor een prijs van €699,99. De levering staat gepland voor begin september. Mis deze kans niet om de ultieme draagbare bluetooth speaker te bemachtigen die jouw feesten en evenementen naar een hoger niveau zal tillen en voor onvergetelijke momenten zal zorgen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.