Teufel Supreme ON

Teufel Supreme ON, een headset met fraaie kleuren

Teufel is een audiomerk uit Berlijn dat van oudsher zeer hoogstaande apparaten maak voor de echte liefhebber van audio. De laatste paar jaren is het merk zich ook gaan toeleggen op de consumentenmarkt. De Supreme On is daar een resultaat van.

Teufel Supreme On

De kans is ontzettend groot dat je dit artikel leest met een hoofdtelefoon op of bij je in de buurt. De markt voor deze accessoire is de afgelopen jaren geëxplodeerd. Teufel heeft al een aantal modellen uitgebracht en brengt net voor de feestdagen de Supreme On op de markt.

De nadruk bij deze headset ligt op het design. Het model is verkrijgbaar in zes kleurvarianten, Night Black, Moon Gray, Pale Gold, Sand White, Ivy Green en Space Blue. De stof voor de hoofdband en de oorkussen zijn elegant van uitvoering. De oordoppen kun in inklappen zodat je ze makkelijk kunt opbergen in de speciale tas en meenemen.

Accu

Je kunt makkelijk een hele dag gebruik maken van de Supreme On. De accu in de hoofdtelefoon hoeft namelijk pas na 20 uur opgeladen te worden via de meegeleverde USB-c-kabel.

Het geluid op deze Tefel Supreme On heeft een mooie volle weergave voor de bas en hoge tonen. De oordoppen sluiten goed af om geluid van de omgeving buiten te houden. Aan de onderkant van de rechteroordop zit een gebruiksvriendelijke joystick waarmee zowel de geluidsweergave als een spraakassistent (Google of Siri) kan worden bediend.

Microfoon

I de headset zijn twee microfoons geïntegreerde microfoons.Deze zorgen ervoor dat je gesprekken luid en duidelijk zijn. Dowenload de Teufel app voor de Supreme On en je kun tgebruik maken van de equalizer en de ShareMe-functie. Deze maakt het mogelijk om twee exemplaren van de SUPREME ON met elkaar te verbinden om audio vanuit dezelfde bron synchroon af te laten spelen.

Teufel Supreme On kopen

Prijs en beschikbaarheid
De Teufel SUPREME ON is voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl .

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.