The Big Bang Theory

The Big Bang Theory eert Stephen Hawking met deze scene

The Big Bang Theory is een serie dat al aan zijn tiende seizoen toe is. Het handelt over een aantal nerds die leren met elkaar en niet-nerds om te gaan. Deze serie heeft een aantal keer de medewerking gehad van Stephen Hawking, een van de grootste geleerden die de aarde ooit heeft gehad.

Stephen Hawking

Hij was een genie, maar ook ernstig ziek en aan een rolstoel gekluisterd. Maar zijn brein bleef doorwerken en hij bedacht een manier om te kunnen praten met de mensen om hem heen. Stephen Hawking was een briljante wetenschapper maar had ook humor.

Zo was de man een aantal keer te bewonderen in The Big Bang Theory waarin hij een aantal scenes had met Sheldon. Zo speelde hij Word with Friends met hem en bekeek hij zijn theorie over een wetenschappelijk probleem. Elke scene was hilarisch en kwam tot stand door volledige medewerking van Hawking zelf en dat maakt het zo bijzonder.

Helaas leeft Stephen Hawking niet meer en de cast en producenten hebben een mooie manier gevonden om hem te eren. In de aflevering waar Sheldon en Amy gaan trouwen zat een prachtige scene waarin ze een huwelijks-kado ontvangen van Hawking. De scene werd helaas niet uitgezonden maar vond een misschien wel een betere plek op Twitter.

 

De scene is zowel lief en aandoenlijk als hilarisch en een juiste manier van de cast en producenten van The Big Bang Theory om hem te eren.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.