The Defenders

The Defenders, vanaf vandaag te zien op Netflix

Vanaf vandaag is de nieuwe serie van Marvel te zien op Netflix. Na The Avengers hebben we een tweede collectief uit de stal van Marvel. The Defenders brengt een aantal superhelden bij elkaar die het kwaad gaan bestrijden in New York.

The Defenders

De serie speelt zich af in New York en brengt de helden Matt Murdock, Jessica Jones, Luke Cage, Danny Rand en nog een aantal van hun vrienden bij elkaar. Het is een bekend recept van Marvel, eerst per held een serie en ze dan samenbrengen in 1 film of serie.
Het eerste voorbeeld daarvan is The Avengers waarin onder andere de Hulk, Thor en Captian America samen ten aanval trekken tegen het kwaad. Nu hebben we met The Avengers een tweede collectief.

https://www.youtube.com/watch?v=QNwjRfSldM0

Donker

Uit de trailer kunnen we halen dat het een vrij donkere serie zal zijn. Bij The Avengers is het vaak wat meer kleurrijk en zien we humor. Bij The Defenders gaat het er allemaal wat harder en serieuzer aan toe. Dit zagen we ook terug in de serie van DareDevil, Hells Kitchen is een donkere en ruwe plaats om te leven. Ook zien we bij de actie meer dood en verderf.

sigourny weaver The Defenders

Naast de bekende acteurs zoals Charly Cox en Mike Colter zien we ook de ervaren actrice Sigourny Weaver terug in de rol als ‘slechterik’ Alexandra. Het hele eerste seizoen van 8 afleveringen staat al online, dus wanneer je dit weekend eens lekker wil doorhalen met een paar avonden Netflix and Chill dan is dit je serie.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.