The Expanse

The Expanse is gered en gaat verder op Amazon Prime

Een van de populaire series van dit moment The Expanse is gered. De huidige producent gaf aan dat hij de serie na drie seizoenen niet meer verder wilde ontwikkelen. Zonder nieuwe partner zou deze serie stoppen. Gelukkig voor de cast en de fans stapt Amazon naar voren en neemt de serie over.

The Expanse

Deze serie is gebaseerd op een reeks romans van James S.A. Corey. Dit is een pseudoniem voor de twee schrijvers die aan de boeken werken, Daniel Abraham en Ty Franck. De aanleiding van het verhaal is een gaat zoektocht naar een vermiste dochter en een samenzwering van Mars tegen de aarde. James Holden spendeert veel van zijn tijd in de ruimte, Chrisjen Avasarato probeert op de aarde de UN te bestieren en Joe Miller probeert als politieagent binnen de lijntjes van de wet te blijven.

The Expanse seizoen 2

Deze serie wordt geproduceerd door SYFY-channel maar dit bedrijf heeft aangegeven dat het ermee wil stoppen. Voor een korte periode leek het er op dat de cast van de serie geen werk meer had en de fans met een open einde bleven zitten. Gelukkig voor iedereen was daar multi-miljardair Jeff Bezos die de serie aankocht voor zijn Amazon Prime. Of de serie hiermee ook van Netflix zal verdwijnen is niet bekend, maar laat zich wel raden.

Bron: Engadget

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.