The Frame Samsung

Naar deze The Music Frame speaker van Samsung blijf je kijken

Samsung maakt ook televisies. Sterker nog ze zijn daar heel erg goed in. Een van de meest populaire modellen heeft een aparte naam, The Frame. Deze familie krijgt nu een uitbreiding.

The Music Frame

Samsung heeft met The Frame al een aantal, jaren een uitzonderlijk mooie televisie in zijn assortiment. Dit model is namelijk voor de mensen die een TV maar lelijk vinden. Om de televisie weg te werken kun je lijsten kopen die rondom de TV passen. Daarnaast laat het beeldscherm kunst zien wanneer je hem niet gebruikt. Wanneer je niet beter weet zou je denken dat het een schilderij was.

Speaker met afbeelding

Er was een tijd dan wilde je de speakers juist zien, maar nu niet meer. Daarom heeft Samsung een speaker gemaakt die niet op een speaker lijkt. The Music Frame van Samsung is plat en voorzien van een mooie en verwisselbare afbeelding. Wanneer dit vierkant aan je muur hangt denk je niet aan een speaker maar aan een stuk fraaie decoratie.

Is het een schilderij?? Nee het is een speaker!

In het frame zitten twee woofers, twee tweeters en twee drivers voor de middentonen, plus golfgeleiders om het geluid in de volledige kamer te verspreiden.

Deze speakers hebben wel wat weg van de Symfonisk speakers die je bij IKEA kan kopen. Ook hier verberg je de speakers onder een stukje kunst.

Bron Afbeelding

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.