Tinder

Tinder Gold laat zien wie jou leuk vindt zonder te swipen

Tinder heeft heel rap het datinglandschap veranderd door de links-of rechts swipe. De moderne versie van de ‘vleeskeuring’ heeft nu ook een extra betaalde versie.

Tinder Gold

Tinder Gold is weer een uitbreiding van Tinder Plus. Deze betaalde functie werd een tijdje geleden uitgerold. Met Tinder Plus krijg je een aantal functies zoals de Rewind waarmee je een swipe naar de verkeerde kant kan terugdraaien.

Daarnaast krijg je niet 1 maar 5 Super Likes per dag. Met deze functie kun je iemand laten weten dat je hem of haar leuk vindt zonder dat hij of zij hoeft te swipen.

Likes You

Met Tinder Gold krijg je daar nog de ‘Likes You’ feature bij. Deze functie laat jou als Tinder Gold bezitter precies zien wie er allemaal naar rechts geswiped heeft op je profiel. Zo kun je alvast wat voorwerk doen voor een succesvolle date.

Zoals we al schreven is Gold een abonnement dat je bovenop Plus neemt van ongeveer 5 euro per maand. De prijs voor Tinder Plus is variabel, wanneer je onder de 30 jaar bent betaal je ongeveer 10 euro per maand en ben je boven de 30 lentes dan is het dubbel zoveel.

Tinder Gold

Beschikbaarheid

In 2016 waren er al 1 miljoen betaalde gebruikers en is de app al meer dan 100 miljoen keer gedownloaded vanuit de verschillende appstores.

De Gold versie van de Tinderapplicatie is eerst uitgetest in kleine kring en wordt nu op iOS wereldwijd uitgerold. De swipers met een Androidtelefoon komen over ongeveer een maand aan de beurt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.