Destiny 2 Banner

Trailer game Destiny 2 online verschenen

De game won al meer dan 60 Awards en Nominaties,  en hij is nog niet eens uit. De sterren staan goed voor de opvolger van Destiny en het duurt nog maar een paar weken voordat hij te koop zal zijn.

Destiny

Vandaag was de dag waarvan je wist dat die komen ging, of zoiets. De officieele trailer van Destiny 2 is verschenen op Youtube met binnen het etmaal al meer dan 750 K aan views.

Destiny is een multiplayergame gemaakt door Bungie. Deze game was voor Bungie in 2014 die eerste grote release na de successen met HALO. Na drie jaar is het de tijd voor de opvolger van deze succesgame.

Destiny 2 is ook het eerste resultaat van een langlopende samenwerking tussen Bungie en Activision.

Destiny 2

De mensheid is verslagen. De kwaardaardige Dominus Ghaul is op aarde gearriveerd met zijn Red Legion-leger om de kracht op te eisen waar hij als enige waardig genoeg voor meent te zijn. Sluit je aan bij de overlevenden en sla terug om Ghaul te verslaan voordat alles verloren is.

Destiny 2 biedt naast een dramatische, filmachtige story campaign, diverse activiteiten voor elk type gamer, inclusief gameplay voor solo-spelers, coöpspelers en competitieve spelers, met nieuwe plaatsen om te verkennen en avonturen om te overwinnen.

Beschikbaarheid

Destiny 2 wordt op 6 september gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One en komt op 24 oktober beschikbaar voor de pc.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.