Ready Player One

Eerste trailer ‘Ready Player One’ verschijnt online

Hij zal pas uitkomen in maart van 2018 maar niet alleen de redactie van Nozie kijkt naar Ready Player One uit. Het beloofd een groot spektakel te worden en we hopen dat Steven Spielberg de hoge verwachtingen waar kan maken.

Ready Player One

Het betreft een verfilming van het boek van Ernest Cline uit 2011. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld is een grote puinhoop. Om aan de realiteit te ontsnappen maakt de mensheid gebruik van Virtual Reality. De Oasis is de wereld waar iedereen zo aan verslaafd is geraakt dat het de functie van het dagelijks leven heeft overgenomen. Deze virtuele wereld wordt niet alleen gebruikt voor ontspanning maar ook om in te werken of om naar school te gaan.

Halliday Oasis Ready Player One

De hoofdrolspeler is Wad Owen Watts en ook hij maakt gebruik van de Oasis als Parcival, zijn avatar. In het verhaal komt de bouwer en de eigenaar Halliday van de Oasis te overlijden, in een videoboodschap heeft hij een schokkende mededeling. In Oasis is een Easter Egg verborgen dat alleen gevonden kan worden door middel van het volbrengen van een reeks opdrachten. In het boek en straks ook de film volgen we de karakters die proberen dit Easter Egg te vinden dan de slechteriken.

Trailer

Na een aantal teasers is dan eindelijk de eerste officieele trailer online gekomen voor Ready Player One. De trailer geeft ons een eerste inkijk in de wereld van Wayne het geeft een voorzet wat betreft het verhaal. De oplettende luisteraar en de oplettende luisteraar zal veel tachtiger jaren muziek en games horen en zien. De jaren tachtig waren de passie van de oprichter van Oasis en heel toevallig heeft Wayne daar ook een grote interesse in. Dit maakt dat het boek en zeker de film voor nog meer mensen de moeite waard van het bekijken zal worden.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.