lara croft

Eerste trailer voor de Tomb Raider film online verschenen

Lara Croft en haar Tomb Raider heeft alle aandacht al op zich weten te vestigen. Gisteren ging de filmposter voor Tomb Raider viraal maar niet voor de juiste reden. Vandaag is de eerste trailer voor de film live gezet op YouTube.

Lara Croft Tomb Raider

Alicia Vikander is de nieuwe Lara Croft. Ze zal ontzettend haar best moeten doen om de vorige Lara Croft te overtreffen. Die vorige was Angelina Jolie en dat was voor heel veel kijkers ( man en vrouw) toch wel een (natte) droom die uitkwam. Jolie was op de top van haar roem en vooral een geheimzinnige actrice waar omheen veel gebeurde.

Lara Croft Tomb Raider

Alicia is toch niet zomaar een actrice want ook zij heeft al een Oscar op de schoorsteenmantel staan. Deze kreeg ze voor haar prestatie in The Danisch Girl  uit 2015.  Deze actrice komt uit Zweden en wat ons betreft is dit haar eerste grote film waar een groot publiek op gaat komen.

Eigenlijk kunnen we hier spreken van een reboot van Tomb Raider. Lara gaat in dit verhaal (weer) op zoek naar haar vader die spoorloos verdwenen is. Hij heeft een ontdekking gedaan en wanneer dit in verkeerde handen komt…nou… dan gaat heel de wereld stuk!

Natuurlijk gaat Lara de wereld redden, helemaal in haar eentje! Ze kan een stevig robbertje vechten en de trailer laat ons al het een en ander aan actie zien.

Lara Croft Tomb Raider

Volgend jaar

We kunnen ons voorstellen dat je zit te wiebelen op de bank om deze film te gaan zien. Maar dan moet je nog wel even geduld hebben. De nieuwe Tomb Raider komt pas volgend jaar in de bioscoop. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.