Jason Bourne

Treadstone, TV-serie gebaseerd op Jason Bourne in de maak

De kans is groot dat je een van de Jason Bourne films hebt gezien. Deze serie met Matt Damon in de hoofdrol is legendarisch. USA Network heeft een pilot besteld van een serie die gebaseerd is op Jason Bourne en Treadstone.

Treadstone

In de Jason Bourne films speelt Matt Damon een agent die geheugenverlies heeft. Treadstone is een geheim project van de Amerikaanse regering waarbij agenten zo hard getraind worden dat ze in moord-machines veranderen. Jason Bourne gaat in de films op zoek naar zichzelf en naar de mensen die hem dit hebben aangedaan.

Nozie

USA network heeft een pilot besteld van een serie die gebaseerd is op Jason Bourne. Waarschijnlijk zal Jason Bourne er zelf niet in voorkomen want de serie zal gaan over Treadstone, het geheime agenten-netwerk waar Jason Bourne deel van uitmaakt.  Deze pilot zal worden geproduceerd door Tim Kring die eerder verantwoordelijk was voor Heroes.

Of deze serie ooit op de buis zal komen ligt aan het succes van de pilot. Aan de hand van deze aflevering zal men bij USA Network besluiten of er leven zit in idee van een serie over Treadstone.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.