Jason Bourne

Treadstone, TV-serie gebaseerd op Jason Bourne in de maak

De kans is groot dat je een van de Jason Bourne films hebt gezien. Deze serie met Matt Damon in de hoofdrol is legendarisch. USA Network heeft een pilot besteld van een serie die gebaseerd is op Jason Bourne en Treadstone.

Treadstone

In de Jason Bourne films speelt Matt Damon een agent die geheugenverlies heeft. Treadstone is een geheim project van de Amerikaanse regering waarbij agenten zo hard getraind worden dat ze in moord-machines veranderen. Jason Bourne gaat in de films op zoek naar zichzelf en naar de mensen die hem dit hebben aangedaan.

Nozie

USA network heeft een pilot besteld van een serie die gebaseerd is op Jason Bourne. Waarschijnlijk zal Jason Bourne er zelf niet in voorkomen want de serie zal gaan over Treadstone, het geheime agenten-netwerk waar Jason Bourne deel van uitmaakt.  Deze pilot zal worden geproduceerd door Tim Kring die eerder verantwoordelijk was voor Heroes.

Of deze serie ooit op de buis zal komen ligt aan het succes van de pilot. Aan de hand van deze aflevering zal men bij USA Network besluiten of er leven zit in idee van een serie over Treadstone.

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

hotel

Disney bouwt een Star Wars hotel, supervet!

Tijdens de D23 conventie van Disney heeft het bedrijf iets fantastisch aangekondigd. Ergens in ...

Pathe 4DX theater

Pathé opent in december de eerste 4DX-zalen in Amsterdam en Rotterdam

Net als de media in het algemeen moet de bioscoop in het bijzonder zich ...

Vine kiomt terug

Bedenker van Vine werkt aan een opvolger van de populaire app

Een aantal jaar geleden was er opeens een app waar iedereen gek van was. ...