Twitter

Twitter test Tweetstorm feature in Android app

Love it or Hate it, maar Twitter is er nog steeds. Dit sociale medium test momenteel een nieuwe functie in de Androidapplicatie welke we het beste kunnen omschrijven als een Tweetstorm.

Tweetstorm

Wanneer iemand een serie Tweets achter elkaar produceert die elkaar allemaal opvolgen noemen we dat een Tweetstorm. Door een nummering toe te passen ( 1/3, 2/3, 3/3) laat je aan je volgers weten dat er meer Tweets zijn die bij de Tweetstorm horen.

Een Tweetstorm kun je momenteel het makkelijkste maken door een Tweet te plaatsen en voor het volgende deel een reply te doen op de Tweet van jezelf. Zo krijgt iedereen een mooie ‘thread’ te zien in zijn timeline. Feitelijk omzeil je zo de 140 tekens limiet van Twitter.

Feauture

 

Matt Navara, ontdekte een verborgen functie in de Androidapplicatie van Twitter. Deze functie deelt een tekst langer dan 140 tekens in in verschillende tweets en verstuurd ze. Aan zijn screenshot is te zien dat de applicatie de verschillende tweets een volgnummer geeft zodat de lezer weet waar hij/zij in het verhaal zit.

The Next Web, die het nieuws hier bracht, heeft Twitter om uitleg gevraagd maar heeft daar nog geen reactie op gehad.

Twitter

Deze nieuwe functie is weer een nieuwe poging om dit sociale medium er weer boven op te brengen. Het eens zo populaire medium verliest het nu zelfs van Instagram wanneer het om het aantal volgers gaat.

Twitter Donald Trump

Het laatste half jaar is het aantal gebruikers op Twitter gestegen en dat schrijft men vooral toe aan Donald Trump. Sinds hij president is en het medium regelmatig gebruikt om zijn mening te verkondigen is het aantal gebruikers toegenomen. Volgens de baas van Twitter stijgt het aantal gebruikers als een jaar en was het sinds een jaar met 14% toegenomen.

Waar Twitter meer gebruikers kreeg zijn de inkomsten uit advertenties gedaald en dat was voor het eerst sinds het bedrijf naar de beurs ging.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.