uberCHOPPER banner

Met UberCHOPPER naar Mysteryland, het kan

Uber staat voor net en snel vervoer op afroep. En we weten allemaal dat dat per auto kan maar dat kan tegenwoordig ook per helicopter. Daarvoor heeft Uber de samenwerking gezocht met een helicopterbedrijf en UberCHOPPER in het leven geroepen.

‘Nee ik pak een UberCHOPPER’

Bedenk het volgende scenario. Je hebt met je vrienden afgesproken op Mysteryland, en onder die vrienden zit natuurlijk weer een zo een kwal met een te grote leasebak. Terwijl zij met de airco aan staan te wachten in de file raas jij eroverheen per helicopter. Wie is dan de man dan #aardigvet.

Vanuit Amsterdam, Den Haag/Rotterdam bestel je met een swipe en een druk op de knop een UberCHOPPER op 26 en 27 augustus tussen 11.00 en 16.30. Dat bestellen doe je vanaf thuis want een Uberchauffeur komt je ophalen om naar het heliplatform te brengen.
Na maximaal 20 minuten arriveer je op Mysteryland en brengt een Uber je naar de entree. Easy.

UberCHOPPER

Kosten

Met de UberCHOPPER bespaar je zo een 50% op de reguliere kosten van een Helicoptervlucht. De kosten zijn naar Mysteryland €200 euro voor 2 personen vanuit Amsterdam en €220 euro vanuit Den Haag/Rotterdam. Het is ook mogelijk om op die dag een rondvlucht te boeken boven Amsterdam of Den Haag/Rotterdam voor slechts €100 voor 2 personen. Dus je stad al was je een Drone bekijken kan ook.

UberCHOPPER is natuurlijk een stunt van Uber, maar wel een hele leuke. Na Mysterieland moet je gewoon weer ordinair met een auto.
Laat ons weten wanneer jij in stijl bent gearriveerd op Mysteryland.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.