Oral-B Genius 10000

Unboxing Oral-B Genius, poetsen met je smartphone

Alles, maar dan ook alles kan aangesloten worden op het internet. Oral-B heeft zelfs je tanden naar het wereld wijde web gebracht. Dat doen ze met de nieuwe Oral-B Genius

Digitaal poetsen 

Geen idee of de mensen van Oral-B de stralende glimlach van deze editor gezien hebben, maar enige weken stond er opeens een mooie witte doos voor de deur.

In deze doos zat de Oral-B Genius, en niet zomaar een witte versie maar de prachtige zwarte versie van de tandenborstel. Nooit geweten dat ik een elektrisch tandenborstel ook mooi zou kunnen vinden. De zwarte kleur maakt van deze Oral-B Genius echt een ‘hebbeding’ voor in de badkamer. In de doos zit niet alleen de tandenborstel, maar veel meer!

Dit zit er allemaal in de doos

Een moderne tandenborstel heeft een hele doos vol met accessoires die je kunt of moet gebruiken. De Oral-B Genius heeft in de verpakking een aantal borstels zitten, een houder waar je de lader van de tandenborstel inklemt en de borstels kunt opbergen, een etui met harde buitenzijde waarin je de Iral-B Genius kunt meenemen op reis en een houder voor je smartphone waarmee je hem opde spiegel kunt bevestigen. Op de laatste twee gaan we nog wat dieper in.

Het etui is bedoeld om de tandenborstel mee te nemen op reis. Je kunt zowel de tandenborstel zelf als twee borstels meenemen. Wanneer het deksel open is kun je er ook je smartphone in kwijt. Dat laatste heeft weer te maken met de app van Oral-B die je helpt bij het poetsen.

Oral-B etui met laadpunten aan de zijkant

Aan de zijkant zit een aansluiting voor de gewone lader voor in het stopcontact. Daarnaast zit er een USB-aansluiting waarmee je je smartphone op het etui kunt aansluiten om hem op te laden. Een niet-essentiële maar leuke extra van Oral-B

De ophangbeugel voor aan de spiegel van de Oral-B Genius 10000
De ophangbeugel voor aan de spiegel

Ontstoken tandvlees

De Oral-B Genius 10000 trekt ten strijde tegen het ontstoken tandvlees. In het schrijven van de PR afdeling. Het schijnt dat de helft van de Nederlanders daar wel eens last van heeft en 10% daarvan heeft wel eens last van ernstig ontstoken tandvlees. Daarvoor heeft Oral-B de ‘Gum Guard technologie’ bedacht.

Gum Guard technologie

De Gum Guard technologie op de Oral-B Genius 10000 bestaat uit een 360 graden SmartRing met poetsdruksensor die je waarschuwt wanneer je te hard poetst. Een aparte poetsstand voor tandvleesverzorging en een Sensi Ultrathin opzetborstel.

Dit alles werkt samen met de Oral-B app die via bluetooth een verbinding maakt tussen je smartphone en je elektrische tandenborstel. Deze app beoordeelt het poetsgedrag van de gebruiker , laat zien welke zones zijn overgeslagen en geeft tips voor een betere tandvleesverzorging.

Oral-B app voor Android
Sctreenshot van de Oral-B app

De Oral-B Genius 10000 is een zeer complete en opvallende elektrische tandenborstel. Zoveel techniek in zo iets eenvoudigs als een tandenborstel, maar het werkt en het is blijkbaar nodig voor sommige mensen. Wij gaan deze tandenborstel eens uitvoerig gebruiken en zien of we ons poetsgedrag kunnen veranderen.

Oral-B Genius 10000 kopen

Deze elektrische tandenborstel is te verkrijgen in vier verschillende kleuren. De standaardkleur is wit maar daarnaast kun je de Oral-B Genius 10000 ook kopen in de kleuren rosegoud, Orchid Purple en Midnight Black.

De Oral-B Genius 10000 heeft een adviesprijs van €299 maar is nu al voor €149,95 te koop bij Bol.com.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.