Update voor je bibliotheek, Teufel STEREO M 2 boekenplankspeakers

Teufel heeft met de STEREO M 2 ee set boekenplankspeakers op de markt gezet die muziek streamen via AirPlay 2, Chromecast en direct via Spotify.

Teufel Stereo M 2

Berlijn is niet alleen een leuke stad, maar het is ook de stad van Teufel. Deze van origine hoogwaardige speakerfabrikant brengt schitterende audio producten op de markt.

Teufel Stereo M2

De Teufel Stereo M 2 valt in de categorie ‘boekplankspeaker’. Je hoeft hiervoor niet daadwerkelijk een plank met boeken te bezitten. Het wil alleen zeggen dat speakers compact genoeg zijn om op een dergelijke plaats neergezet te worden.

Deze set stereospeakers zijn voorzien van de meest belangrijke streaming technologieën. Je kunt gebruik maken van AirPlay 2, Chromecast en Spotify Connect. Daarnaast heb je de beschikking over TuneIn internetradio met duizenden zenders. Deze kun je bedienen via de Teufel Home App.

Technisch gezien zitten de speakers goed in elkaar. Hierna volgen een aantal zeer technische details die we van de fabrikant kregen. Wanneer je ze niet snapt, je bent niet alleen.

  • 3-kanaals systeem met SCA-coaxiaal chassis als punt-geluidsbron voor een ongekend ruimtelijk geluid en een brede sweetspot
  • Lange kevlar wok woofers voor krachtige middentonen en een diepbasgeluid met een hoge pulsgetrouwheid
  • Uiterst geavanceerde DSP-technologie met een Class-D versterker met een vermogen van 2 x 250 watt voor een hoge belastbaarheid en pieken tot 109 dB SPL
  • Aansluitingen: AUX (stereo cinch), ethernet, wifi, optical in met lipsynchrone weergave van het geluid van een aangesloten televisie

Wat hebt bovenstaande wil zeggen is dat je via deze speakers kunt genieten van een hoogwaardig geluid. En dat er bij het ontwerp met veel liefde en detail is gekeken naar het proces.

Het bedienen van deze speaker gaat via de Teufel Home app. Je kunt bijvoorbeeld de toewijzing van favorieten aan voorkeuzetoetsen en de configuratie van geluids- en systeeminstellingen regelen vanaf je smartphone.

Teufel Stereo M2

De twee speaker zijn draadloos met elkaar verbonden. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden in het vinden van de juiste opstelling in de kamer.

Beschikbaarheid

De STEREO M 2 speakerset is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een prijs van 999,99 euro via teufelaudio.nl.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.