fotoboek CeWe

Vakantie voorbij?, gelukkig hebben we de foto’s nog

Iedereen is weer aan het werk of naar school. De vakanties zijn helaas voorbij maar het is nu eenmaal niet altijd feest. Gelukkig hebben we de foto’s nog om de leuke momenten terug te zien en opnieuw te beleven. Omdat we al deze foto’s met onze smartphone maken is het moeilijk terugkijken op zo een klein scherm. Met een fotoboek was dat altijd makkelijker, dus waarom maken we die niet?

Fotoboek

Niet iedereen zal zich het kunnen voorstellen maar vroeger moest je je foto’s uitprinten ( ok, ontwikkelen) om ze te kunnen bekijken. Je nam de foto’s met een camera en liet ze ontwikkelen in een winkel. Daar kon je ze na een paar dagen halen waarna het inplakken in het fotoboek kon beginnen.

Bron foto: www.libelle.nl/zonder-categorie/esther-fotos-inplakken/

Maar het maken van een fotoboek gebeurd niet zo heel veel meer, terwijl het tegenwoordig zo veel minder moeite kost. Je hoeft geen foto’s meer te ontwikkelen want die staan al op je mobiel, je kunt via e-mail versturen en klaar is kees, maar toch doen we het niet.

Bij navraag blijkt dat men in het algemeen het klaarzetten van de foto’s voor het printen in een fotoalbum nogal omslachtig vindt.  Er zijn namelijk heel veel opties bij het bestellen van een fotoboek zoals de afmetingen van de foto’s, de hoeveelheid foto’s, indeling per pagina, en het soort papier. En dat geeft keuzestress en het kost tijd.

Cewe Pure App

De CEWE de Pure app voor iOS en Android smartphones neemt de consument heel veel van dit vervelende werk uit handen.  Met de applicatie kiest de gebruiker 22 foto’s van hun smartphone, zetten ze in de juiste volgorde en bestellen binnen enkele minuten een mooi fotoboek met standaard afmetingen en papiersoort.

app CeWe fotoboek

De foto’s komen terecht in een fotoboek van 15x15cm. Elke pagina bevat één foto en het boek heeft een mooie harde omslag . Je kunt het fotoboek personaliseren met een tekst op de omslag en de eerste pagina.

Cewe fotoboek Pure

Fotoboek bestellen

Een CeWe Fotoboek Pure kost Euro 14,95 ex verzendkosten, bestellen doe je vanuit de gratis applicatie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.