Putin boot

De vakantiefoto's van Vladimir Putin

In Rusland houden ze van een sterke, totalistische leider. Daarom is leider Vladimir Putin nog steeds ontzettend populair. Hij regeert met vaste hand, is recht door zee en laat regelmatig zich van zijn macho kant zien. Dat laatste doet hij altijd wanneer hij op vakantie is met zijn vrienden.

Putin vakantiefoto’s

Waar onze leiders in korte broek met een Toiletrol onder de arm over de camping lopen doet Putin iets anders. Zijn favoriete vakantie bestemming is Syberie en hij dat van alles behalve een potje Jeu de Boulen op het terras.

Putin op vakantie
Gezellig met zijn ‘Matties’op de boot

Putin gebruikt zijn vakantie om aan de wereld te laten zien dat hij een onbuigzame, sterke en vooral gezonde leider is. Ook dit jaar laat hij zich weer van zijn beste kant zien. Zijn campingsmoking bestaat uit een camouflagepak en zodra het kan loopt hij met ontbloot bovenlijf.

De sfeer is ontspannen op de boot met zijn vrienden. Daar gooien ze, wederom met ontbloot bovenlijf, een hengeltje uit en vangt Vladimir zowaar een heel klein visje. PR-Technisch gezien had hij beter een beer kunnen vangen met zijn blote handen, maar hij heeft blijkbaar ook een zachte kant.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.