Videoland

Videoland gaat de concurrentie met Disney+ aan

Vanaf het einde van het jaar zal het knokken om de kijker worden tussen alle streaming platformen. Disney+ stookt het vuurtje flink op door een zeer lage prijs te rekenen voor zijn diensten.Videoland is een van de eerste die zegt hiermee mee te gaan.

Concurrentie Videoland

Nederland heeft een eigen streaming dienst die op dit moment alleen hoeft te concurreren met Netflix. Videoland is eigendom van de RTL Group en heeft momenteel naar eigen zeggen 600.000 abonnees.

Vanaf 12 november zal Videoland er een grote concurrent bij krijgen. Nederland is een van de drie landen waar het zal starten met het streamen van zijn content.

Deel aanbod van Videoland

Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat het een zeer lage prijs van € 6,99 zal gaan rekenen waarvoor je op 4 schermen tegelijk kan kijken en in 4K (indien beschikbaar). Dat is een euro lager dan het goedkoopste abonnement van Netflix met maar een scherm tegelijk streamen en geen 4K mogelijkeid.

Videoland zit tussen de beide concurrenten in met een maandprijs van € 8,99. Daarvoor kun je op vier schermen tegelijk in HD streamen. Toch heeft Videoland bekend gemaakt dat ze met de komst van Disney+ de prijs omlaag zullen halen om de concurrentie aan te kunnen gaan. Wat de exacte prijs gaat worden is niet bekend gemaakt.

Bron: NOS

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.