Boosted Boards

Vier nieuwe elektrische skateboards van Boosted Boards

Boosted Boards is een van de grotere merken op het gebied van de elektrische skateboards. Dit merk heeft onlangs weer vier nieuwe modellen op de markt gezet.

Boosted Boards

Dit bedrijf is gestart in de Verenigde Staten in 2011. Drie klasgenoten zochten een oplossing voor het vervoersprobleem op de campus. Het longboard was een goede oplossing maar niet altijd even handig omdat het ook inspanning vereist. Het longboard voorzien van een elektrische motor was de oplossing en Boosted Boards was geboren.

Het bedrijf heeft weer enkele nieuwe modellen uitgebracht in verschillende klassen. In totaal zijn er vier boards toegevoegd aan het assortiment waarbij de goedkoopste,Boosted mini S $749 kost en de grootste, Boosted Stealth $1599. Daartussen zitten nog de Boosted Mini X en de Boosted Plus. Deze vier Boosted Boards verschillen niet alleen in prijs en formaat maak ook in mogelijkheden. Het verschil zit hem vooral in de snelheid en de verschillende modes waar je gebruik van kunt maken.

Boosted Boards

Boosted Boards in Nederland

Zoals we al eerder schreven zijn elektrische skateboards in Nederland verboden op de openbare weg. Je mag ze wel gebruiken op een privé-terrein of ander afgesloten gebied. Boosted Boards worden wel in Nederlands verkocht bij deze winkel in Den Haag. Boosted Boards zijn prijzig, wil je iets goedkopers dan zul je moeten uitwijken naar een Chinese webwinkel.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.