Voor de nieuwe Renault 5 staan al 50.000 mensen op de wachtlijst

Wanneer je oud genoeg bent dan weet je dat de Renault 5 een geliefde en veel verkochte auto was. Het Franse merk heeft het model in een elektrische uitvoering teruggebracht. Alles wijst er op dat deze auto een succes gaat worden.

Renault 5 E-Tech

De site electrek laat weten dat de nieuwe Renault 5 al 50.000 mensen op de wachtlijst heeft staan. Deze retro uitvoering van de klassieker houdt al een tijdje de automedia bezig.

Deze nieuwe Renault 5 E-Tech zal in drie verschillende uitvoeringen komen. Je kunt straks kiezen uit een 70 kW, 90 kW, of een 110 kW aan vermogen. De grootste accu is 52 kWh groot met een maximale afstand van 400 kilometer

Deze auto kan zelfs een aanhangwagen trekken met een gewicht tot 500 kilo. Wanneer je van een kleurtje houdt dan kom je met Pop Yellow en Pop Green echt aan de beurt. Natuurlijk zijn er ook wat meer degelijke kleuren te bestellen zodat je niet besproken wordt in de buurt-app.

De dikke kleuren van de Renault 5

Deze nieuwe auto en opvolger van de Renault Zoe zal vanaf mei 2024 te koop zijn. In september/oktober van het jaar zullen de eerste auto’s afgeleverd worden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.