Met NordVPN ga je veilig het internet op #AD

NordVPN is een aanbieder van een VPN-verbinding. Wat dat is en wat je er mee kunt lees je in dit artikel.

Waarom een VPN?

Het internet is een mooie plek waar we dagelijks verblijven. Wat we ons vaak genoeg niet realiseren is dat onze privacy gevaar loopt. Een manier om je gegevens te beschermen is het gebruik van een VPN-verbinding.

Hoe werkt een VPN?

Op het internet ben je te herkennen aan je unieke IP-adres. Dit adres je zien als een soort telefoonnummer, het hoort bij jou en je bent dus herkenbaar aan dat nummer. Een VPN  zit tussen je computer of smartphone en het internet in. Men zet je IP-adres om in een versleutelde en beveiligde verbinding. 

Waarom NordVPN?

Een van de aanbieders van een VPN-verbinding is NordVPN. Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor dit bedrijf. Zo is NordVPN gevestigd in Panama, dit land heeft geen wetgeving die het bedrijf verplicht zijn gegevens te bewaren. Zo weet je zeker dat je surfgedrag niet ergens wordt bewaard zodat ze je allerlei onnodige commerciële boodschappen kunnen sturen.

NordVPN

NordVPN gebruikt verschillende vormen van encryptie waaronder een militaire standaard. Daarnaast gebruikt het bedrijf ook nog eens twee methoden tegelijkertijd. Wanneer er een methode omzeilt wordt dan is er altijd nog een back-up.

Ga je op vakantie of voor het werk naar landen waar het internet aan banden is gelegd kun je met NordVPN gewoon gebruik maken van het ‘vrije’ internet.

Meer infomatie over NordVPN

Wil je meer weten over de VPN-verbinding van NordVPN en hun 24/7 ondersteuning via chat, e-mail en tickets, klik dan hier.

Photo by Burst on Unsplash

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.