Our Planet poster

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 14

Weeeekkeennndddddddddd. Deze series en films zijn er nieuwe op jouw favoriete streamingservice.

Game of Thrones-podcast!

Aanstaande maandag gaan onze collega’s van IGN van start met een spiksplinternieuwe podcast ‘Confessions for the Throne’. In deze podcast blikken ze vooruit op het nieuwe seizoen van Game of Thrones, bespreken ze verschillende theorieën en houden ze een quiz. In de weken erna kun je na elke aflevering een nieuwe podcast beluisteren met een uitgebreide nabespreking.

Jij kan ook meedoen aan de ‘Game of Thrones Podcast Quiz’ door voorspellingen te doen over wie jij denkt dat leeft, sterft of verandert in een wight. Misschien overtref je de IGN-redactie wel met de meeste juiste voorspellingen!

Voor alle details over de podcast, deelname aan de quiz kun je hier terecht.

IGN podcast - Confessions for the Throne

Netflix

Gevoel voor tumor

Bij een jongeman in de de bloei van zijn leven wordt lymfeklierkanker geconstateerd. Hij verandert van een ambitieuze geneeskundestudent in een vechtende patiënt.

→ Trailer Gevoel voor tumor bekijken

Our Planet (S01)

Deze serie van de maker van Planet Earth neemt kijkers mee op een weergaloze reis door ‘s werelds zeldzaamste natuurlijke leefgebieden.

→ Trailer Our Planet bekijken

Film Our Planet

Tijuana

Als een bekende politicus wordt vermoord, zetten de onverschrokken journalisten van Frente Tijuana hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen.

→ Trailer Tijuana bekijken

Film1

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

De seksistische nieuwslezer Ron Burgundy moet de roem delen met een ambitieuze en mooie verslaggeefster en dat betekent oorlog binnen en buiten de studio!

→ Trailer Anchorman: The Legend of Ron Burgundy bekijken

Videoland

High Cuisine

Noah Tucker en Tony Joseph – twee chefkoks met ruime ervaring in Michelin sterren keukens – koken niet alleen met de hoogste kwaliteit qua producten maar ook met the herbs of the gods; natuurlijke geestverruimende middelen. Door middel van micro-dosing weten ze een unieke draai te geven aan hun diners en bereiden ze gerechten op moleculair niveau.

→ Trailer High Cuisine bekijken

Film High Cuisine

Ziggo

Veep (wekelijks een nieuwe aflevering)

Veep biedt een satirisch inkijkje in de Amerikaanse politiek. De serie draait om voormalig senator Selina Meyer die vice-president van de Verenigde Staten wordt en dat blijkt niet helemaal wat ze er van verwacht had.

→ Trailer Veep bekijken

Pathé Thuis

Kursk

Tijdens een Russische vlootoefening in de Barentszzee zinkt de onderzeeër na enkele explosies. 23 bemanningsleden overleven de ramp en wachten wanhopig op hulp terwijl hun zuurstof op dreigt te raken.

→ Trailer Kursk bekijken

Film Kursk

Spotify

Together – Tiësto

→ Together – Tiësto beluisteren

Amidst the Chaos – Sara Bareilles

→ Amidst the Chaos – Sara Bareilles beluisteren

Amidst the Chaos - Sara Bareilles

Kobo

Lex Harding

Lex Harding werd als DJ bij Radio Veronica legendarisch en speelde naast Rob Out een grote rol bij de groei van Veronica als publieke omroep. Hij bepaalde met programma’s als De Top 40 en Countdown jarenlang naar welke popmuziek het publiek moest luisteren en waarom. Lex groeide bovendien uit tot een invloedrijk media-ondernemer. Met RTL-Veronique gaf hij het startsein voor commerciële televisie in ons land, hij begon Sky Radio, Radio 538 en videoclipzender TMF, en was eigenaar van dancezender Slam!FM.

In dit boek vertelt Lex Harding over de vijftig jaar waarin hij actief was in de Nederlandse popwereld. Het is een onthullend boek waarin hij de lezer trakteert op verhalen over popfenomenen als Herman Brood, Tina Turner, the Beach Boys en Mick Jagger en inside stories over mensen als Joop van den Ende en John de Mol. Ook vertelt hij openhartig over de ups en downs in zijn persoonlijke leven. Naast Lex komen ook sleutelfiguren uit diens carrière aan het woord, zoals Erik de Zwart, Tineke de Nooij, Adam Curry, Wessel van Diepen en Rob Stenders. Het boek is geïllustreerd met uniek fotomateriaal uit de persoonlijke collectie van Lex Harding.

→ E-book Lex Harding bekijken

Jantje O.

Jantje O. is een levende legende. In dit boek vertelt hij zijn verhaal zoals hij vocht in de ring: hard voor anderen, hard voor zichzelf, met respect voor de mensen die het verdienen. Jan Oosterbaan groeit op in Rotterdam-Zuid. Hij wordt – ondanks zijn enorme gestalte – steevast ‘Jantje’ genoemd. Via zijn geliefde vechtsport en het nachtleven belandt hij al snel in de criminaliteit. Ondertussen maakt Jan furore met kickboksen. Hij schopt het zelfs tot wereldkampioen bij de veteranen. Een keerpunt in zijn leven komt wanneer hij wordt verdacht van het opdracht geven tot liquidatie van de beruchte bokser John Smit. Jantje houdt zijn mond, maar pakt een jarenlange straf. In dit boek geeft hij opheldering over deze cold case.

Dit boek is rauw, hard en eerlijk. Het vertelt over het harde milieu van de vechtsport, het leven in de bajes, de aparte erecodes en het geweld bij de 1% motorclubs en de trouweloosheid, maar ook de zeldzame vriendschappen binnen een niets en niemand ontziende onderwereld. ‘Fascinerend en heel boeiend! Je krijgt echt inzicht in de vechtsport, maar ook in de onderwereld en in Jan Oosterbaan. Een bijzonder mens. Ik heb het boek in één keer uitgelezen.’ – Gökhan Saki, K-1 en MMA-wereldtopper.

→ E-book Jantje O. bekijken

Jantje O.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.