Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 17

Netflix kijken is het beste middel tegen een kater na een heftige Koningsdag -en nacht. We hebben weer de beste nieuwe series -en films voor je uitgezocht.

Netflix

The Week Of

Deze comedy met Adam Sandler en Chris Rock gaat over de week die voorafgaat aan het huwelijk van de kinderen van hun personages. Geregisseerd door Robert Smigel.

→ Trailer The Week Of bekijken

HAPPY!

Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.

→ Trailer HAPPY! bekijken

3%

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

→ Trailer 3% bekijken

Filmposter 3%

Videoland

Chocolat

Het waargebeurde verhaal van de eerste zwarte circusartiest Chocolat, die samen met Footit een ongezien komisch duo vormde tijdens de Belle époque in Parijs. Ze kennen een weergaloos succes tot hun vriendschap en de carrière van Chocolat door de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld, de diepte ingaan. De film schetst het vergeten verhaal van een buitengewone man.

→ Trailer Chocolat bekijken

Film1

Baby Driver

Hoe de jonge Baby zo goed kan rijden weet niemand, maar hij is de beste in zijn vak. Met knalharde muziek in zijn oren schudt hij de politie tijdens iedere klus moeiteloos af. Toch wil hij zijn criminele carrière direct vaarwel zeggen wanneer hij de vrouw van dromen ontmoet. Zijn baas is echter niet van plan om zijn beste vluchtauto-bestuurder zo makkelijk te laten gaan. Beeld en muziek smelten samen in deze misdaadfilm: een verslavende mengelmoes van actie, ritme en stijl, met een cast om je vingers bij af te likken en een soundtrack waarbij je niet stil kunt zitten.

→ Trailer Baby Driver bekijken

Filmposter Baby Driver

Pathé Thuis

Deep Blue Sea 2

Dr. Misty Calhoun wordt gevraagd mee te werken aan een topgeheim experiment. Tijdens het experiment zullen haaien genetisch gemanipuleerd worden in een laboratorium onder water.

→ Trailer Deep Blue Sea 2 bekijken

Spotify

You’re Driving Me Crazy – Van Morrison, – Joey DeFrancesco

→ You’re Driving Me Crazy – Van Morrison, – Joey DeFrancesco beluisteren

Cdhoes You're Driving Me Crazy - Van Morrison, - Joey DeFrancesco

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.