Wat kijken en luisteren we deze week? Week 18

De warme en zwoele avonden komen er weer aan. Hieronder weer een lijst met nieuwe series en films die je al sippend aan je Pina Colada kan kijken.

Netflix

The Clapper

Een nieuwkomer in L.A. verdient geld door in het publiek te zitten bij infomercials, maar als hij zelf in de schijnwerpers komt te staan, wordt het leven ingewikkeld.

→ Trailer The Clapper bekijken

The Rain

Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

→ Trailer The Rain bekijken

Filmposter The Rain

Darc

Een Interpol-agent wil een internationale bende mensenhandelaars inrekenen met de hulp van een wrede crimineel die bekend is met de werkwijze van de yakuza.

→ Trailer Darc bekijken

Film1

Spider-Man: Homecoming

Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? De puber Peter Parker peinst er niet over in deze frisse herstart van Spider-Man. Peter is vastberaden zichzelf te bewijzen en dan niet door tasjesdieven en vandalen in zijn web te vangen. Al snel is hij veel groter kwaad op het spoor, maar hiermee zet hij zijn familie en vrienden recht in de vuurlinie. Het huiswerk kan wachten, de stad niet!

→ Trailer Spider-Man: Homecoming bekijken

Videoland

Celblok H

In Celblok H belandt kapster Suus in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert wegens poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy. Suus wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict en komt er zo achter dat dit keiharde consequenties heeft.

→ Trailer Celblok H bekijken

Filmposter Celblok H

Pathé Thuis

A Ghost Story

Een overleden man keert terug naar zijn voormalige huis om er eeuwig rond te dwalen. Daar is hij getuige van zijn rouwende geliefde en ziet hij toe hoe zijn bestaan gedurende de tijd langzaam aan het vervagen is.

→ Trailer A Ghost Story bekijken

Spotify

Sway – Tove Styrke

→ Sway – Tove Styrke beluisteren

Cdhoes Sway - Tove Styrke

St. Tropez – St. Tropez

→ St. Tropez – St. Tropez beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.