Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 20

We sluiten zoals gewoonlijk de week weer af met de nieuwste series, films of muziek op Netflix, Videoland, Film1, Pathé Thuis en Spotify. Je kunt dit keer onder andere kijken naar seizoen 2 van The Last Kingdom en luisteren naar muziek van Ziggy Marley.

Netflix

The Last Kingdom (S02)

Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

→ Trailer The Last Kingdom bekijken

Cargo

Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.

→ Trailer Cargo bekijken

Mammon (S02)

Als journalist Peter Verås een anonieme tip onderzoekt over een verduisteringsschandaal, ontdekt hij een verstrekkend complot dat wel heel dichtbij komt.

→ Trailer Mammon bekijken

Filmcover Mammon

Videoland

La Isla Minima

Spanje, 1980. Twee tienerzussen verdwijnen onder verdachte omstandigheden in een verlaten dorp in de diepe moeraslanden van Zuid-Spanje. Twee politieagenten die elkaars tegenpolen zijn vertrekken vanuit Madrid naar de getroffen regio. Wanneer ze op twee lijken stuiten, moeten de agenten hun verschillen opzij zetten om de moordenaar te vinden die het dorp al jaren in de ban houdt.

→ Trailer La Isla Minima bekijken

Film1

Free Fire

1978, wijde pijpen en leren jasjes. Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel is er ruzie en zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen én de stortvloed van rake oneliners overleeft, gaat naar huis met de koffer vol geld.

→ Trailer Free Fire bekijken

Filmcover Free Fire

Sleight

Straatartiest Bo vermaakt voorbijgangers met zijn magische trucs en vingervlugge acties om zichzelf en zusje Tina te onderhouden. Wanneer zijn bezigheden de illegale kant op gaan en Tina wordt ontvoerd door de concurrentie, moet Bo zijn bijzondere krachten opeens heel anders gebruiken.

→ Trailer Sleight bekijken

Pathé Thuis

Molly’s Game

Molly weet zich net niet te kwalificeren voor de Olympische Spelen en reist af naar Los Angeles om als cocktailserveerster te werken. Al snel groeit ze uit tot organisator van underground pokertoernooien voor de elite in Hollywood

→ Trailer Molly’s Game bekijken

Filmcover Molly's Game

Spotify

Blue Flame – Jon Allen

→ Blue Flame – Jon Allen beluisteren

Rebellion Rises – Ziggy Marley

→ Rebellion Rises – Ziggy Marley beluisteren

Cd-hoes Rebellion Rises - Ziggy Marley

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Bekijk hier de vorige edities van ‘Wat kijken en luisteren we deze week’

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.