Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 21

Met een prachtig weekend wat betreft het weer zal je TV-tijd wel minder zijn dan anders. Dat haal je wel weer in tijdens je werkweek. We hebben weer samen met NieuwDezeWeek.nl een aantal nieuwe releases voor je op een rij gezet.

Netflix

Amo

Ondanks het aangescherpte drugsbeleid van de Filipijnse overheid breidt middelbare scholier Joseph zijn drugshandeltje uit en pleegt zijn oom corruptie als politieagent.

→ Trailer Amo bekijken

Netflix Amo

Fauda

Als de gepensioneerde Israëlische officier Doron hoort dat de Hamasstrijder die hij dacht gedood te hebben nog steeds vrij rondloopt, gaat hij naar hem op zoek.

→ Trailer Fauda bekijken

Ibiza

Wanneer Harper haar twee beste vriendinnen mee op zakenreis neemt naar Barcelona, komt het trio in een wild avontuur terecht op Ibiza als Harper valt voor een knappe dj.

→ Trailer Ibiza bekijken

Videoland

Een Man Die Ove Heet

Ove staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje en als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Dan rijden de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver en verandert alles.

→ Trailer Een Man Die Ove Heet bekijken

Een man die Ove heet

Film1

American Made

Barry Seal smokkelt als piloot drugs voor Pablo Escobar. Hij wordt aangehouden en door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie

→ Trailer American Made bekijken

The Beguiled

Een gewonde Noordelijke soldaat zorgt voor flink wat reuring op een Confederate meisjesschool. Niet alleen vanwege zijn overtuigingen maar ook omdat de aanwezigheid van de knappe man vooral de oudere meisjes het hoofd op hol brengt. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

→ Trailer The Beguiled bekijken

Pathé Thuis

Roman J. Israel, Esq.

Nadat de collega van Roman een hartaanval krijgt wordt Roman gedwongen als leider van de firmware om op te treden. Hij stuit vervolgens op een aantal verontrustende onthullingen over het advocatenkantoor.

→ Trailer Roman J. Israel, Esq. bekijken

Roman J. Israel

Spotify

Wildness (Deluxe) – Snow Patrol

→ Wildness (Deluxe) – Snow Patrol beluisteren

Snowpatrol

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.