Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 23

Een nieuwe week, nieuwe kansen en nieuwe series. In het onderstaande artikel hebben we weer een selectie gemaakt van de nieuwste titels op Netflix, Film1 en Pathe Thuis.

Netflix

Dirt

Een 17-jarige jongen die is gearresteerd voor autodiefstal, krijgt de kans om zijn leven te beteren wanneer de manager van een professioneel raceteam hem een baan geeft.

→ Trailer Dirt bekijken

Filmposter Dirt

Marcella S02

Haar huwelijk is net voorbij en ze gaat na 12 jaar weer aan het werk als rechercheur in Londen. Is de seriemoordenaar die ze ooit opspoorde ook weer terug?

→ Trailer Marcella bekijken

The Staircase

Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.

→ Trailer The Staircase bekijken

Filmposter The Staircase

Videoland

Temptation Island VIPS

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

→ Trailer Temptation Island VIPS bekijken

Film1

Overdrive

Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De twee broers hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer kostbare Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale crimineel Jacomo Morier. De Bugatti blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen ternauwernood aan de dood. Hij stelt ze voor een lastige keuze.

→ Trailer Overdrive bekijken

Filmposter Overdrive

Pathé Thuis

Corbin Nash

Een agent van de NYPD wordt overgeplaatst naar LA. Hier begint hij aan een speurtocht naar de moordenaar van zijn ouders. Maar dan wordt hij vermoord. Hij wordt opnieuw tot leven gebracht als de ultieme moordmachine.

→ Trailer Corbin Nash bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.