Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 24

We hebben samen met Nieuwdezeweek.nl weer een fijne lijst met nieuw titels bij elkaar gezocht. Zo kun je de aanstaande week weer lekker door bingen.

Netflix

Set It Up

Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

→ Trailer Set It Up bekijken

La Hora Final

In dit meeslepende, waargebeurde verhaal gaan twee Peruaanse rechercheurs undercover om de ongrijpbare leider van de guerrillabeweging Sendero Luminoso te arresteren.

→ Trailer La Hora Final bekijken

Het Regent Gehaktballen 2

Uitvinder Flint Lockwood vecht tegen gemuteerde voedseldieren die gemaakt zijn door zijn beruchte machine, onder andere flamango’s, muskiettoast en vispansees.

→ Trailer Het Regent Gehaktballen 2 bekijken

Filmposter Het Regent Gehaktballen 2

Videoland

Taken 3

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die vlakbij zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.

→ Trailer Taken 3 bekijken

Filmposter Taken 3

Film1

November Criminals

Addison Schacht is bijna afgestudeerd aan de middelbare school in Washington D.C. Hij dealt in drugs, is bot tegen een grote groep mensen en heeft een ingewikkelde relatie met zijn beste vriendin Phoebe. De school wordt opgeschrikt wanneer de leerling Kevin gedood wordt. Wanneer Addison een aanvraag indient om binnen te geraken op de universiteit van Chicago, moet hij een antwoord geven op de vraag over zijn beste en slechte kwaliteiten. Het geven van dit antwoord hangt voor Addison samen met zijn onderzoek naar de dood van Kevin.

→ Trailer November Criminals bekijken

Blade Runner 2049

K, een nieuwe blade runner, ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar Rick Deckard die al 30 jaar vermist wordt.

→ Trailer Blade Runner 2049 bekijken

BladeRunner

Pathé Thuis

The Florida Project

Een zesjarig meisje is met haar vrienden op zomervakantie vertrokken. Daar beleven ze een tijd vol avontuur. Ondertussen ondergaan de volwassenen in hun leven, waaronder de ouders van de kinderen, een minder vrolijke periode.

→ Trailer The Florida Project bekijken

Spotify

Head Over Heels – Chromeo

→ Head Over Heels – Chromeo beluisteren

Liberation – Christina Aguilera

→ Liberation – Christina Aguilera beluisteren

CD-hoes Liberation - Christina Aguilera

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.