Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 26

Wat gaan we kijken in de aanstaande week, wij hebben het alvast uitgezocht.

Ziggo Movies & Series (XL) en Ziggo On Demand

Nieuw deze week brengt je vanaf nu ook op de hoogte van het nieuwste aanbod van Ziggo Movies & Series, Ziggo Movies & Series XL en Ziggo On Demand. Je kunt dus vanaf nu hier elke dag checken welke films en series worden toegevoegd aan de streamingdienst van Ziggo. Uiteraard blijven we jullie ook voorzien van alle nieuwe series, films en muziek op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify!

Netflix

Glow

In het LA van de jaren 80 begint een stel buitenbeentjes opnieuw als de Gorgeous Ladies of Wrestling. Een comedy van het team achter ‘Orange Is the New Black’.

→ Trailer Glow bekijken

Brain on Fire

Een jonge journaliste van de New York Post wordt getroffen door toevallen, psychoses en geheugenverlies en bezoekt allerlei dokters op zoek naar een ongrijpbare diagnose.

→ Trailer Brain on Fire bekijken

Marvel’s Luke Cage

Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.

→ Trailer Marvel’s Luke Cage bekijken

Filmposter Marvel's Luke Cage

Videoland

Land of Mine

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt een groep gevangen genomen Duitse soldaten gedwongen een dodelijke taak ten uitvoer te brengen: het zonder training ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense stranden ingegraven landmijnen. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet ten einde is.

→ Trailer Land of Mine bekijken

Ziggo

Westworld

Westworld is een ambitieuze en zeer fantasierijke dramareeks die het concept van avontuur en sensatiezucht naar nieuwe, aartsgevaarlijke hoogten tilt. In het futuristische fantasypark “Westworld” begint een groepje kunstmatige “gastheren” – androïden – plots af te wijken van hun zorgvuldig geschreven programmatuur en afwijkend gedrag te vertonen dat zeer verontrustend is.

→ Trailer Westworld bekijken

Filmposter Westworld

I, Tonya

Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen weet Tonya zich op te werken tot een van de favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een crimineel, is ze haar toekomst in de sport niet meer zeker.

→ Trailer I, Tonya bekijken

Film1

The Layover

Borsten voor worsten, toch? BFF’s Alexandra Daddario en Kate Upton vergeten dit belangrijke motto abrupt als ze tijdens een noodlanding allebei vallen voor de charmes van een bijzonder hotte hunk. Verder vliegen is geen optie dus besluit het drietal per auto verder te reizen maar onderweg doen de dames er alles aan om hun droomman voor zich te winnen. Maar dan ook echt alles.

→ Trailer The Layover bekijken

My Cousin Rachel

Een jonge Engelsman genaamd Philip de Cornish erft het landgoed van zijn voogd. Al snel wordt Philip verliefd op zijn verleidelijke nichtje Rachel. Zijn gevoelens worden echter complex als er bewijs naar boven komt dat suggereert dat Rachel Philip’s voogd heeft vermoord en ze alleen belangstelling in Philip heeft om de erfenis te stelen.

→ Trailer My Cousin Rachel bekijken

Filmposter My Cousin Rachel

Pathé Thuis

Breathe

Robin raakt verlamd door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn vrouw Diana hem naar huis. Haar vastberadenheid overstijgt zijn handicap en zorgt ervoor dat hij zich vrij voelt.

→ Trailer Breathe bekijken

Game Night

Tijdens een spelletjesavond wordt de lat hoger gelegd wanneer Brooks een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel… toch?

→ Trailer Game Night bekijken

Filmposter Game Night

Spotify

The Now Now – Gorillaz

→ The Now Now – Gorillaz beluisteren

High As Hope – Florence + The Machine

→ High As Hope – Florence + The Machine beluisteren

Buurjongens – Buurjongens

→ Buurjongens – Buurjongens beluisteren

Cd-hoes Buurjongens - Buurjongens

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.