Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 33

Is de vakantie nu echt bijna afgelopen of hebben we nog even? Ook de laatste weken van je welverdiende vrije tijd wil je het leukste en het nieuwste kijken op je favoriete streaming-dienst.

Netflix

Friday Night Lights

In dit drama wordt het verhaal verteld van Gary Gaines, de coach van een klein footballteam in Texas die met zijn ploeg de staatskampioenschappen wil bereiken.

→ Trailer Friday Night Lights bekijken

Disenchantment

Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

→ Trailer Disenchantment bekijken

Magic for Humans (S01)

Justin Willman doet mensen op straat versteld staan en haalt ingewikkelde trucs uit met zijn grappige magie.

→ Trailer Magic for Humans (S01) bekijken

Filmposter Magic for Humans (S01)

Film1

Stronger

Jeff verliest beide benen wanneer er tijdens de Boston Marathon een bom ontploft. Wanneer hij bij kennis komt in het ziekenhuis, identificeert hij de daders, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen.

→ Trailer Stronger bekijken

Filmposter Stronger

Videoland

LBJ

LBJ centreert zich op de politieke onrust waar vicepresident Johnson mee werd geconfronteerd, nadat hij het presidentschap in handen kreeg na de fatale kogel die president Kennedy trof in november 1963. Met een politieke strijd aan beide kanten van het gangpad worstelt Johnson om een natie te genezen en zijn presidentschap veilig te stellen door Kennedy’s historische Civil Rights Act door te voeren.

→ Trailer LBJ bekijken

Ziggo

Escape Plan

Ray Breslin is dé autoriteit op het gebied van gebouwbeveiliging. Hij wordt door gevangenissen ingehuurd om hun zwakke plekken bloot te leggen. Geen stalen deur houdt hem tegen; Ray bedenkt immer een slimme manier om uit te breken. Dan wordt zijn team benaderd door Willard Hobbes. Hij wil Ray zijn ultramoderne huis van bewaring laten testen – zonder code om de operatie af te breken. Onvoorbereid komt Ray in een glazen kooi terecht waar cipier Drake met keiharde hand het beleid van Hobbes uitvoert. Ray zal al zijn kennis, lef én de hulp van gevangene Rottmayer nodig hebben om een weg naar buiten te vinden.

→ Trailer Escape Plan bekijken

Filmposter Escape Plan

Pathé Thuis

Jurassic World

Ondanks het eerdere probleem met Jurassic Park is er op hetzelfde eiland een succesvol nieuw Dino-park opgezet. De tieners Zach en Gray mogen op vakantie in het park waar hun tante Claire de boel runt. Ze hebben het naar hun zin, totdat er een genetisch aangepast reuze vleesetende dino ontsnapt uit zijn kooi.

→ Trailer Jurassic World bekijken

Spotify

Anthology: 1995-2010 – Prince

→ Anthology: 1995-2010 – Prince beluisteren

Cdhoes - Anthology: 1995-2010 - Prince

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.