House of cards

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 44

Woaaaa, het is nu echt koud buiten. Voor het eerst zagen we bevroren ramen van de auto’s. We hebben nu al zin in de bank en een avondje streamen. In dit artikel weer de nieuwste releases van onder ander Videoland, Ziggo en Netflix.

Netflix

Bellicher, de macht van meneer Miller (S01 + S02)

Een adviseur wordt vals beschuldigd van moord en vecht om zijn onschuld te bewijzen. Maar hoe dieper hij graaft, des te meer hij beseft hoe ver de samenzwering reikt.

→ Trailer Bellicher, de macht van meneer Miller bekijken

House of Cards (S06)

In deze met Emmy’s bekroonde Original-serie schittert Golden Globe-winnaar Kevin Spacey als meedogenloos en slinks congreslid, Francis Underwood. Hij doet alles om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen? Zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnares Robin Wright).

→ Trailer House of Cards bekijken

House of Cards - filmposter

Gun City

Tijdens rellen tussen politie en anarchisten in Barcelona wil een agent via beide partijen achterhalen wie wapens heeft gestolen en een burgeroorlog zou kunnen starten.

→ Trailer Gun City bekijken

Film1

The Square

In een prestigieus museum voor hedendaagse kunst wordt het nieuwste werk van een beroemde Amerikaanse kunstenaar voorbereid, een installatie bedoeld om altruïsme te bevorderen. De curator, een gerespecteerd man, schakelt een PR-firma in om de nodige buzz te creëren rond de kunstinstallatie maar dit escaleert en brengt zowel de museumdirecteur als het museum in een existentiële crisis.

→ Trailer The Square bekijken

Videoland

Boxing Stars (elke vrijdag een nieuwe aflevering!) (S01E01)

Bokscompetitie waarin acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen live de strijd met elkaar aangaan. Zij worden klaargestoomd en bijgestaan door legendes uit de bokswereld.

→ Trailer Boxing Stars bekijken

Ziggo

The Hurt Locker

Wanneer sergeant James aan het hoofd komt van een getraind ontmijningsteam, slaat hij zijn ondergeschikten met verstomming door hen roekeloos mee te slepen in een dodelijk kat- en muisspel met de vijand. James gedraagt zich alsof de dood hem onverschillig laat. Terwijl de mannen proberen hun losgeslagen leider onder controle te houden, ontploft de stad in chaos. James ware karakter onthult zich op een manier die de mannen voor altijd zal veranderen.

→ Trailer The Hurt Locker bekijken

The Hurt Locker - filmposter

Pathé Thuis

A Prayer Before Dawn

In de Klong Prem-gevangenis zijn er tien regels. Als je ze schendt, is het bijna zeker dat je zult sterven. Als je ze niet schendt, zul je zeker sterven. Billy Moore zit gevangen in een van de beruchtste gevangenissen ter wereld, het beruchte ‘Bangkok Hilton’. Billy weigert om er te sterven en wordt een leerling van de dodelijk vechtkunst Muay Thai. In het proces vindt hij vriendschap die hem zal helpen op zijn ongelooflijke reis naar verlossing.

→ Trailer A Prayer Before Dawn bekijken

Spotify

Village – Jacob Banks

→ Village – Jacob Banks beluisteren

Hard to imagine the neighbourhood ever changing – The Neighbourhood

→ Hard to imagine the neighbourhood ever changing – The Neighbourhood beluisteren

The Neighbourhood - cd-hoes

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.