Outlaw King

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 45

Eindelijk is het weer weekend en kunnen we weer tijd maken voor onze favoriete series. Mocht je op zoek zijn naar nieuw kijkmateriaal, dan hebben we hieronder weer een mooi rijtje voor je..

Netflix

John Leguizamo’s Latin History for Morons

In deze onemanshow op Broadway vindt John Leguizamo humor en verdriet terwijl hij 3000 jaar Latijns-Amerikaanse geschiedenis doorloopt om zijn gepeste zoon te helpen.

→ Trailer John Leguizamo’s Latin History for Morons bekijken

Outlaw King

Robert the Bruce eist in het 14e-eeuwse Schotland de troon op en leidt een gewelddadige opstand om de onafhankelijkheid van de Engelse overheersing terug te winnen.

→ Trailer Outlaw King bekijken

Filmposter - Outlaw King

Medal of Honor (S01)

Een docuserie over waargebeurde oorlogsverhalen. Ontvangers van de hoogste waardering binnen het Amerikaanse leger – de Medal of Honor – vertellen wat ze hebben doorstaan om deze te ontvangen. Ook getuigen van hun heldendaden komen aan het woord. Dit wordt begeleid door ijzingwekkende recreaties van de oorlogssituaties.

→ Trailer Medal of Honor bekijken

Film1

The Commuter

Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers.

→ Trailer The Commuter bekijken

Ziggo

Outlander (S04E01 – wekelijks een nieuwe aflevering)

Een getrouwde militaire verpleegster wordt in 1945 op mysterieuze wijze teruggestuurd naar 1743, ten tijde van de Schotse opstand tegen de Britten. Uit noodzaak trouwt ze met een veroordeelde Highlander en wordt ze verscheurd door de liefde

→ Trailer Outlander bekijken

Filmposter - Outlander

Videoland

Zie Mij Graag

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

→ Trailer Zie Mij Graag bekijken

Filmposter - Zie Mij Graag

Pathé Thuis

Incredibles 2

Bob heeft samen met zijn vrouw Helen en hun drie kinderen een enigszins ‘normaal’ leven. Althans, voor een familie superhelden. De gezinssituatie komt onder druk te staan wanneer Bob in zijn eentje voor Jack Jack moet zorgen.

→ Trailer Incredibles 2 bekijken

Spotify

Karavaan – Diggy Dex

→ Karavaan – Diggy Dex beluisteren

The Beatles – The Beatles

→ The Beatles – The Beatles beluisteren

CD-hoes - The Beatles

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.